Μία ημέρα μετά το τέλος του Met Gala, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στο Twitter και στο Tik Tok. Μετά την Blake Lively και το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε, καθώς και η αντίδραση του Ryan Reynolds που έμεινε με το στόμα ανοιχτό, τα ηνία πήρε η Kim Kardashian, η οποία προσπάθησε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Υπενθυμίζουμε πως η επιλογή της Kardashian ήταν να φορέσει το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe, με το οποίο είχε τραγουδήσει το Happy Birthday Mr. President, στον πρόεδρο Kennedy. Το γεγονός συζητήθηκε πολύ, μιας και το φόρεμα δεν είχε ξανά φορεθεί εδώ και 60 χρόνια μετά την ιστορική εμφάνιση της πρώτης.

Δόθηκε στην Kardashian από τους ιδιοκτήτες του, την boutique Ripley’s Believe It or Not!, η οποία είχε ολόκληρο επιτελείο το οποίο φροντίζει να διατηρείται το φόρεμα στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση.

Ωστόσο, υπήρξε ένα σημαντικό πρόβλημα που δεν είχε προνοήσει η Kim. Δεν μπορούσε να περπατήσει με αυτό, αλλά ούτε και να ανέβει τις σκάλες. Κάτι που δεν πέρασε απαρατηρήτο προφανώς, μιας και χρειάστηκε βοήθεια.

Στην αρχή προσπάθησε να τη βοηθήσει ο σύντροφός της, Pete Davidson, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.  Μετά από λίγο, όπως δείχνει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προσπάθησαν κι άλλοι να τη βοηθήσουν να ανέβει τα σκαλιά, μιας και το φόρεμα μάλλον της ήταν πολύ στενό, παρόλο που όπως είπε η ίδια έχασε αρκετά κιλά για να χωρέσει σε αυτό.

Συγκεκριμένα, έχασε 7 κιλά σε τρεις εβδομάδες, κάνοντας συγκεκριμένη διατροφή. Δεν έτρωγε υδατάνθρακες και ζάχαρη, ενώ λέγεται βασικά πως έτρωγε μόνο αγγούρια. «Αυτό είναι το φόρεμα της Marilyn Monroe. Είναι εξήντα ετών. Είχα την ιδέα να το φορέσω και να το δοκιμάσω. Έφτασε σε μένα συνοδευόμενο από ένοπλους φρουρούς. Το δοκίμασα και δεν μου ταίριαζε. Έπρεπε να χάσω 7 κιλά. Ήμουν αποφασισμένη να το φορέσω.Τα κατάφερα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Rihanna: Απουσίαζε από το Met Gala αλλά το άγαλμά της ήταν εκεί