Ο πρίγκιπας Κρίστιαν της Δανίας είναι από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Ευρώπης. Οι περισσότερες κοπέλες θέλουν να του τραβήξουν την προσοχή. Ωστόσο, μια φοιτήτρια το πέτυχε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. 

Σε ένα λαμπερό δείπνο για τα 18α γενέθλια του στο παλάτι του Christiansborg, ο μελλοντικός βασιλιά κάλεσε και εκθαμβωτικες μελλοντικές βασίλισσες από όλη την καλή κοινωνία της Ευρώπης. Όμως, η Anne-Sofie Tornso Olesen ήταν εκείνη που κέρδισε την προσοχή του, ζώντας το παραμύθι μιας σύγχρονης Σταχτοπούτας.

Τι έκανε λοιπόν. Άφησε την γόβα της φεύγοντας, την οποία και βρήκε το προσωπικό που καθάρισε αργότερα. Το Παλάτι προς αναζήτησή της ιδιοκτήτριας, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την γόβα, προκειμένου να την εντοπίσει. 

Η ηθοποιός Anne-Sofie, η οποία εμφανίστηκε στη δανέζικη τηλεοπτική σειρά BaseBoys, δήλωσε ότι το παπούτσι είναι δικό της, αναφέροντας: «Ήταν γραφτό να είναι ένα παραμυθένιο τέλος σαν τη Σταχτοπούτα».

Η Anne-Sofie προσκλήθηκε στο πάρτι για να εκπροσωπήσει την περιοχή όπου ζει έξω από τη δανική πρωτεύουσα. «Κέρδισα την πρόσκληση σε μια τόμπολα», είπε στον Richard Eden της Daily Mail.

Η ίδια ανέβασε stories στο Instagram προβάροντας το χρυσό παπούτσι στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασε. Μετά την ανάρτηση του Παλατιού που έγινε viral, μοιράστηκε μια φωτογραφία με το ένα παπούτσι γράφοντας: «Το άλλο παπούτσι εκτίθεται αυτή τη στιγμή στο οινοπωλείο του πατέρα μου».

Φόρεσε ένα διάφανο μαύρο φόρεμα στη δεξίωση και χαιρέτησε τη βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα Β’, τον γιο της, τον διάδοχο του θρόνου Φρέντερικ και τον γιο του πρίγκιπα Κρίστιαν, που όλοι αγνοούσαν το σχέδιό της για να κλέψει την παράσταση.

Η 18χρονη είπε: «Σκέφτηκα ότι ήταν λίγο αστείο και μίλησα με την οικογένεια και τους φίλους μου για αυτό πριν και συμφώνησαν ότι έπρεπε να το κάνω. Είναι μια ευκαιρία που δεν θα ξαναζήσεις».

«Δεν σκέφτομαι ότι θα τον παντρευτώ, αλλά ήλπιζα ότι θα το θεωρούσε\αν αστείο και στη συνέχεια θα τραβούσε την προσοχή και στον βασιλικό οίκο».

πρίγκιπας Κρίστιαν

«Δεν θυμάμαι πραγματικά τι τον ρώτησα, γιατί ήμουν τόσο μπερδεμένη, αλλά νομίζω ότι είχε να κάνει με το όλο γεγονός και με το ότι είχε προσκαλέσει όλους αυτούς τους ανθρώπους στο κάστρο», πρόσθεσε η νεαρή φοιτήτρια.

Μένει να δούμε αν ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής θρόνου της Δανίας θα επιστρέψει το παπούτσι αυτοπροσώπως στην Anne-Sofie, της οποίας ο πατέρας είναι έμπορος κρασιού.

*Κεντρική φωτογραφία: Instagram