Ένα ισπανικό Μέσο Ενημέρωσης ισχυρίζεται πως διαθέτει αποκαλυπτικές φωτογραφίες που θα μπορούσαν να εκθέσουν τον πρίγκιπα Φρέντερικ της Δανίας, καθώς δείχνουν μια ιδιαίτερα στενή σχέση με τη Μεξικανή socialite Τζενοβέβα Καζανόβα.

Την ιστορία, η οποία πρόκειται να προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο, υπόσχεται το ισπανικό κουτσομπολίστικο περιοδικό Lecturas στην έντυπη έκδοση που κυκλοφορεί σήμερα, με το δημοσίευμα να ισχυρίζεται πως διαθέτει αποκλειστικές φωτογραφίες του πρίγκιπα Φρέντερικ σε στενή συντροφιά με την Τζενοβέβα Καζανόβα στη Μαδρίτη.

Συγκεκριμένα, ο διάδοχος του θρόνου της Δανίας και η Μεξικανή socialite επισκέφθηκαν την έκθεση «Picasso, το ιερό και το βέβηλο» και στη συνέχεια περπάτησαν στο πάρκο El Retiro και ακολούθως δείπνησαν μαζί στο εστιατόριο El Corral de la Moreria, στην καρδιά της Μαδρίτης.

Δανία: Ποια είναι η αλήθεια για το ταξίδι του Δανού διαδόχου στη Μαδρίτη

Το θέμα έχει προκαλέσει ήδη την προσοχή του κοινού και των Μέσων Ενημέρωσης, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τη φύση το ταξιδιού του πρίγκιπα διαδόχου και τη σχέση του με την Καζανόβα. Το παλάτι της Δανίας, πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με το δημοσίευμα.

Ωστόσο, το ισπανικό περιοδικό Hola έχει περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και την εξήγηση της Μεξικανής Socialite.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο πρίγκιπας Φρέντερικ επέλεξε τη Μαδρίτη για ένα ιδιωτικό ταξίδι που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες – επί του παρόντος στη Δανία πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας. Επρόκειτο για ένα ιδιωτικό ταξίδι με πολύ συγκεκριμένο σχέδιο: μουσεία, φλαμένκο και γαστρονομία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένας κοινός φίλος του Φρέντερικ και της Καζανόβα επρόκειτο να συνοδεύσει τον πρίγκιπα στην έκθεση στο Εθνικό Μουσείο Thyssen-Bornemisza. Αυτός ο φίλος όμως δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε από την Τζενοβέβα να πάει στη θέση του.

Να σημειωθεί πως η Τζενοβέβα Καζανόβα είναι πολύ παθιασμένη και γνωρίζει πολύ καλά την Τέχνη.

Για χρόνια εργάστηκε ως Διευθύντρια Έργων και Θεσμικών Σχέσεων στο Ίδρυμα Casa de Alba, ένα ίδρυμα που από το 1975 διασφαλίζει τη φροντίδα και τη διατήρηση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς της Casa Alba, η οποία περιλαμβάνει μερικούς από τους σημαντικότερους θησαυρούς της Ισπανίας.

Πρίγκιπας Φρέντερικ Τζενοβέβα Καζάνοβα
Η Τζενοβέβα Καζάνοβα

Σκάνδαλο στη Δανία: Η απάντηση της Καζανόβα στο δημοσίευμα

Οι δύο τους, σύμφωνα με το Hola, χωρίς να έχουν κάτι να κρύψουν, περπάτησαν στην συνέχεια στο πάρκο El Retiro, χωρίς γυαλιά ηλίου, καπέλα ή στρατηγικά τοποθετημένα κασκόλ, και δείπνησαν στο εστιατόριο El Corral de la Moreria, που βρίσκεται στην καρδιά της Μαδρίτης.

Για να αποσαφηνίσει περαιτέρω τα πράγματα, η Τζενοβέβα Καζανόβα ανέφερε σε δήλωσή της στο περιοδικό: «Αρνούμαι κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που υπονοούν κάποιου είδους ρομαντική σχέση ανάμεσα στον πρίγκιπα Φρέντερικ και εμένα.

Κάθε δημοσίευμα αυτού του τύπου όχι μόνο στερείται πλήρως της αλήθειας, αλλά και παραποιεί τα γεγονότα με κακόβουλο τρόπο. Το θέμα βρίσκεται ήδη στα χέρια των δικηγόρων μου, οι οποίοι θα φροντίσουν τα σχετικά βήματα για την προστασία το δικαιώματός μου στην τιμή, την αλήθεια και την ιδιωτική μου ζωή».