Ένα νέο αφήγημα έχει ξεκινήσει για την Σακίρα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, σχετικά με την προσωπική της ζωής. Τις τελευταίες ημέρες, γράφεται πως ο Τομ Κρουζ έχει εντυπωσιαστεί με την Κολομβιανή τραγουδίστρια, η οποία όμως παραμένει ακάθεκτη και συνεχίζει να τον απορρίπτει.

Και φάινεται πως υπάρχει σοβαρός λόγος. Κι αυτός ακούει στο όνομα Τζίμι Μπάτλερ, ο μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ των Μπόστον Σέλτικς. Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την παρουσία της Σακίρα στον αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ, στο FTX Arena, που δεν δικαιολογείται από την αγάπη της για το άθλημα, αλλά γιατί ήθελε να δει τον Μπάτλερ  επί τω έργω. 

Μάλιστα, μετά το τέλος του παιχνιδιού, έγιναν τα απαραίτητα follow στο Instagram, κάτι που επίσης συζητήθηκε έντονα, μιας και η τραγουδίστρια ακολουθεί πολύ λίγους ανθρώπους. 159 στο σύνολό τους. 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζίμι Μπάτλερ λέγεται πως έχει σχέση με την Κέιτλιν Νόβακ, επομένως θα έχει ενδιαφέρον για τα μέσα ενημέρωσης να γίνουν μάρτυρες του πώς θα εξελιχθεί το πιθανό ειδύλλιο.

Την ίδια ώρα, ο Ζεράρ Πικέ συνεχίζει να ζει τον έρωτά του με τη Κλάρα Κία, με την οποία ανέβασε και δεύτερη φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram.