Η Super Κική όπως φαίνεται δεν έχει αφήσει πίσω της το θέμα με τον Σταύρο Ξαρχάκο. Η ίδια ανέβασε ένα βίντεο ύστερα από το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε με τις δηλώσεις της για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη υποστηρίζοντας ότι έκανε… σάτιρα. Όμως, η προσπάθειά της να μπαλώσει τις απρεπείς τοποθετήσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο αποδεικνύεται προσχηματική αφού στη νέα της αναφορά μέσω instagram stories, φτάνει στο σημείο να… αυτοαποθεωθεί, καθώς δήλωσε ότι με αυτά που είπε για τον σπουδαίο Έλληνα έγινε αφορμή να τον μάθει περισσότερος κόσμος… και χάρη του έκανε, εν ολίγοις!

Κατά τη διάρκεια του βίντεο η ίδια γελάει και γράφει «καλημέρα» σε όσους την ακολουθούν στο Instagram. Μετά από λίγο ανέβασε ακόμη ένα κλιπ απευθυνόμενη στον συνθέτη και έγραψε «Ξαρχάκο ερχόμαστε».

Ωστόσο, λίγο αργότερα αποφάσισε να τοποθετηθεί «σοβαρά» γράφοντας ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο αρχικά έγραψε ότι δεν έθιξε τον Σταύρο Ξαρχάκο και στη συνέχεια κατηγόρησε -για λόγο που δεν καταλαβαίνει κανείς – τους «κύριους της τηλεόρασης».

Το μήνυμά της

«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους δήθεν κουλτουρο@@@ της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο, επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση. Μέχρι τότε δεν μίλαγε κανένας! Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου, παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω όπου λέω ότι σε καμιά ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και είναι σάτιρα!

Super Κική

Ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χε@@@κε η φοράδα! Να λοιπόν που έγινα η αφορμή να το μάθουν κι άλλοι νέοι σήμερα! Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου. Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε από τη ζωάρα σας καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό! Παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητά σας.

Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες» έγραψε η Super Κική