Ανανεώθηκε για πέμπτη σεζόν το GNTM, που φέτος φέρεται να έχει περάσει από χίλια κύματα. Αν και μέχρι στιγμής δεν ήταν σίγουρο αν θα συνεχιστεί, καθώς μέλη της κριτικής επιτροπής δεν είχαν ενημέρωση από την παραγωγή, τελικά «έρχεται» με πολλές αλλαγές. Η περσινή συνταγή δεν έδεσε, όπως απέδειξαν τα ποσοστά τηλεθέασης, για αυτό και φέτος ψάχνουν αυτό το κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα. Σκέφτονται, αρχικά, να επιστρατεύσουν το «βαρύ πυροβολικό», Βίκυ Καγιά.

Με επιστροφή στο κλασικό format του ριάλιτι, η παραγωγή ακολουθά τη πεπατημένη, που έχει αποδώσει στο παρελθόν. Μπορεί η συμβίωση αγοριών και κοριτσιών στην βίλα του ριάλιτι να ήταν ιντριγκαδόρικη την πρώτη φορά, ωστόσο πέρσι δεν τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Υπάρχουν πολλά ριάλιτι (Survivor, Φάρμα) με παίκτες και των δύο φύλων, οπότε το μοναδικό στοιχείο που είχε το GNTM, αυτό των 20 κοριτσιών σε μια βίλα να μάχονται για τον τίτλο και το έπαθλο, πήγε χαμένο.

Μάλλον, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα ρομάντζα, που δημιουργήθηκαν μέσα στο GNTM. Παντού μπορείς να τα δεις αυτά. Οπότε, η επιστροφή στο κλασικό μοτίβο και με περισσότερη έμφαση στη μόδα, αυτό δηλαδή που απογείωσε την τηλεθέαση κατά τον δεύτερο κύκλο, είναι μονόδρομος. Έτσι, το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε. Μάλιστα, στην Αμερικανική version – που είναι και η original-, μόνο 3 κύκλοι από τους 24, περιλάμβαναν αγόρια. Ενδεικτικό, ότι δεν είχε τόση απήχηση, όσο οι αμιγώς κοριτσίστικοι κύκλοι.

Αν και το trailer κυκλοφόρησε, παραμένει άγνωστο ποιοι θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή και ποιος θα είναι ο coach των κοριτσιών. Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό από την Soula Glamorous, ότι η Βίκυ Καγιά έκλεισε για την κριτική, στην οποία θα καθίσει και ο Γιώργος Καράβας. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός, σύμφωνα πάντα με την διαδικτυακή περσόνα, μένουν εκτός της κριτικής επιτροπής. Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες, αλλά σίγουρα η παραγωγή ψάχνει τον τέλειο συνδυασμό για την νέα σεζόν.

Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Άγγελο Μπράτη, ενώ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν θα συνεχίσει. Πολλοί έκαναν λόγο για επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, κάτι που επίσης δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πάντως, αν όλα αυτά ισχύουν, σημαίνει ότι η πέμπτη σεζόν θα μοιάζει πολύ με τις δύο πρώτες, που κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μιλάμε για ένα remake που μπορεί έχει τα φόντα να απογειωθεί. Δεν αποκλείεται όμως και η περίπτωση να μην «τραβήξει», όπως θα περιμέναμε.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr: