Μετά από 26 χρόνια η Τζένιφερ Άνιστον συνάντησε την Μέι Ουίτμαν, το κορίτσι που εμφανίστηκε στο επεισόδιο «The One Where Rachel Quits», το 1996 και υποδυόταν την προσκοπίνα, Sarah Tuttle.

Η Μέι, που ήταν 8 ετών τότε και πλέον 34, θυμήθηκε πως η Άνιστον την είχε κάνει να νιώθει ευπρόσδεκτη στο πλατό και ανυπομονούσε να δώσει μια μεγάλη αγκαλιά στην ηθοποιό. Οι δυο τους ήταν καλεσμένες στο τελευταίο επεισόδιο του Live με την Κέλι και τον Ράιαν, και η μία έπεσε πάνω στην άλλη.

«Θεέ μου, απλά ήθελα να πω γεια γιατί πάντα ήσουν πολύ ευγενική με μένα», είπε η Μέι εξηγώντας πώς «πάντα το θυμόμουν. Είναι πολύ όμορφο που σε βλέπω. Είσαι απίθανη».

Η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία της με την Άνιστον στο Instagram της, γράφοντας στη λεζάντα «Η Τζένιφερ Άνιστον με έκανε να νιώσω τόσο ευπρόσδεκτη και αγαπητή και έκλαιγα υστερικά όταν τέλειωσε το επεισόδιο και της έφτιαξα ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι».

Η Τζένιφερ είπε: «Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά», προτού η Μέι προσθέσει: «Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω. Είσαι καταπληκτική».