Οι ταραχώδεις σκηνές είδαν τους δύο ηθοποιούς να είναι εντελώς γυμνοί, με την Τζένιφερ Άνιστον να δείχνει εξίσου εντυπωσιακή με την πρώτη της γυμνή σκηνή στο The Break Up το 2006. Η σταρ των Friends αποκάλυψε πρόσφατα πώς παραμένει σε τόσο εντυπωσιακή φόρμα σε μια ειλικρινή συνέντευξη τον περασμένο μήνα. Περιέγραψε πώς παραμένει περιποιημένη και τονισμένη στα 50 της, καθώς κατονόμασε τους τέσσερις κορυφαίους κανόνες με τους οποίους ζει.

Τζένιφερ Άνιστον

Τί είπε η Τζένιφερ Άνιστον

Μιλώντας στο τεύχος 23 του CR Fashion Book,η Τζένιφερ Άνιστον είπε: «Πίνω πολύ νερό, κινώ το σώμα μου καθημερινά, προσπαθώ να τρώω ολόκληρα, φρέσκα τρόφιμα και να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ. «Αυτό το τελευταίο κομμάτι είναι πρόκληση για μένα, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Το νιώθω όταν δεν ξεκουράζομαι αρκετά. Εκτός από όλα αυτά, προσπαθώ να είμαι πραγματικά προσεκτικός σχετικά με το τι αφήνω στο headspace μου. «Ο κόσμος μας περνάει πραγματικά κάποιες προκλήσεις και ξέρω ότι όλοι μας νοιαζόμαστε πολύ, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να σβήσουμε τον θόρυβο».

Τζένιφερ Άνιστον 2

Η Τζένιφερ Άνιστον πρόσθεσε ότι χρησιμοποιεί το Pvolve για τις προπονήσεις της, λέγοντας: «Μου αρέσει τόσο πολύ! Το Pvolve είναι μια μοναδική προσέγγιση της φυσικής κατάστασης που είμαι πολύ ενθουσιασμένος να μοιραστώ με άλλους. Αφήνω κάθε προπόνηση νιώθοντας ενέργεια και δύναμη, αλλά όχι απογοητευμένος. Ενθαρρύνω τους ανθρώπους να το δοκιμάσουν και να το δουν μόνοι τους. Όποιο κι αν είναι το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης, είναι μια προπόνηση όπου μπορείτε πραγματικά να ξεκινήσετε από εκεί που είστε. Νέο ειδύλλιο: Πρωταγωνιστεί στην εκπομπή ως παρουσιαστής ειδήσεων Alex Levy, ενώ ο Jon υποδύεται τον Paul Marks, έναν δισεκατομμυριούχο τεχνολογίας

Τζένιφερ Άνιστον 3