Η Αντζελίνα Τζολί δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram το Σαββατοκύριακο και είναι πλέον ο χρήστης στην εφαρμογή που έφτασε πιο γρήγορα τους ένα εκατομμύριο ακόλουθους, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Τζένιφερ Άνιστον.

Η Τζολί είναι μέλος στην πλατφόρμα από τις 20 Αυγούστου, καθώς θέλησε να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει το κοινό της για την κρίση στο Αφγανιστάν. Δημοσίευσε μια σπαρακτική και εντυπωσιακή ανάρτηση μιας επιστολής μιας έφηβης κοπέλας στο Αφγανιστάν, δίνοντας στους ακόλουθούς της μια εικόνα για το πώς τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα επηρεάζουν τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζολί έφτασε τους 2,1 εκατομμύρια νέους ακόλουθους μέσα σε τρεις ώρες, ξεπερνώντας τις τέσσερις ώρες κι 44 λεπτά του Ντέιβιντ Ατένμπορο και το τετράωρο του Harry Potter σταρ, Ρούπερ Γκριντ. Η Τζολί έχει τώρα 8,9 εκατομμύρια οπαδούς, οι οποίοι αυξάνονται με ταχύτητα φωτός.

Το προσωπικό ρεκόρ της Τζένιφερ Άνιστον καταρρίφθηκε επίσης από την Αντζελίνα Τζολί, καθώς μέσα σε πέντε ώρες τον Οκτώβριο του 2019 συγκέντρωσε 1 εκατ. followers. Εκτός από τον Brand Pitt τώρα φαίνεται να της πήρε και το ατομικό ρεκόρ.

https://www.intronews.gr/3663-2-antzelina-tzoli-bainei-sto-instagram-me-to-gramma-enos-koritsiou-apo-to-afganistan

Στα σχόλια πολλοί καλωσορίζουν την Τζολί στο Instagram και την ευχαριστούν για την κινητοποίησή της. Ο αρχισυντάκτης της Βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ενίφουλ, σχολίασε: «Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την πλατφόρμα για καλό σκοπό», ενώ η οργάνωση της Αμνηστίας είπε, «Είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστώ Αντζελίνα».

Η Υπηρεσία Προσφύγων του ΟΗΕ έγραψε επίσης: «Καλώς ορίσατε στο Instagram ειδικέ απεσταλμένε, η φωνή σας και όσοι έρχονται μαζί σας χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ». Η Τζολί ακολουθεί μόνο τρεις λογαριασμούς στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός οργανισμού δικαιωμάτων, τον NAACP, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και της Hπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)