Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, και μετά την κηδεία του στο κοιμητήριο του Λος Άντζελες, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα επεισόδια των Friends, η Τζένιφερ Άνιστον είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Page Six, η Τζένιφερ Άνιστον σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει να διαχειριστεί τόσο τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή της όσο και του πατέρα της, Τζον Άνιστον. «Από τους υπόλοιπους πέντε, η Τζεν και η Κόρτνεϊ είναι πιο αναστατωμένες. Η Άνιστον όμως φαίνεται πως υποφέρει περισσότερο», δήλωσε συγκεκριμένα η πηγή και πρόσθεσε:

«Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια σε λιγότερο από ένα χρόνο. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και τώρα αυτό την έχει ρίξει τελείως. Παρά το γεγονός ότι κάνει ό,τι μπορεί για να “ανασυνταχθεί” ο θάνατος του Πέρι είναι τεράστιο πλήγμα».

Στο μεταξύ, μετά την είδηση του θανάτου του Πέρι, στο Tiktok κάποιοι χρήστες θυμήθηκαν μια παλιά συνέντευξη της Άνιστον, το 2004, που μίλησε για την μάχη που έδινε τότε ο συμπρωταγωνιστή της με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, μη κρύβοντας τη συγκίνησή της.

@ilyjenaniston jenny in 2004 thrilled to talk about matty perry. she was always there for him! 🖤 #jenniferaniston #matthewperry #friends ♬ another love – ✨️