Οποιαδήποτε ίντριγκα βγαίνει από το Παλάτι, είναι σαν να τροφοδοτεί την ψυχή των Βρετανών. Λατρεύουν να σχολιάζουν τα σκάνδαλα της βασιλικής οικογένειας με ιδιαίτερη έμφαση, προφανώς, στις απιστίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Και μπορεί οι φήμες που κυκλοφορούν να μην έχουν ίχνος αλήθειας κάποιες φορές, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Τώρα που ο Κάρολος έχει πάρει τα ηνία και έχει στεφθεί Βασιλιάς, είναι λογικό όλα τα φώτα να πέφτουν πάνω του. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι και ο πιο «ήσυχος» της βασιλικής οικογένειας, αφού έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές.

Πρώτο και καλύτερο θέμα, η απιστία του και η εξωσυζυγική του σχέση με την Καμίλα. Το διαζύγιο του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν το δημοφιλέστερο θέμα και όχι άδικα. Με τον καιρό, βέβαια, αποδέχτηκαν την Καμίλα ως νέα του σύζυγος, αν και η Νταϊάνα έχει ξεχωριστή θέση για τους Βρετανούς.

Διαβάστε ακόμη: Το φαινόμενο Taylor Swift: Πέτυχε αυτό που κανείς δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα

Ωστόσο, μια φορά άπιστος συνέχεια άπιστος, λέει ο σοφός λαός. Μπορεί ο μεγάλος έρωτας του πρώην πρίγκιπα της Ουαλίας να ήταν η Καμίλα, και να δικαιολογήθηκε αυτή του η συμπεριφορά προς την Νταϊάνα, φαίνεται όμως πως και εκείνη την απάτησε. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, ο ίδιος φαίνεται να είχε ερωτικό δεσμό το 2003 με την πεθερά της πριγκίπισσας Μαντλίν της Σουηδίας.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild επικαλούμενη τη βρετανική The Mirror, ο Κάρολος είχε μια ερωτική περιπέτεια με την πεθερά της πριγκίπισσας Μαντλίν της Σουηδίας, την αυστριακής καταγωγής Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, η οποία φέρεται να ήταν πολύ κοντά με τον Κάρολο.

eva maria o'neill

Eva Maria O’Neill

Κι ενώ ο τελευταίος είχε ήδη σχέση με την Καμίλα, η Εύα λέγεται πως τον κάλεσε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ, στην πατρίδα της, την Αυστρία, και εκείνος την αποδέχθηκε «προς δυσαρέσκεια της Καμίλα», γράφει το δημοσίευμα της Mirror. Παρόλο που το φλερτ συνέβη κάμποσα χρόνια πριν, με τον Κάρολο να το διαψεύδει, οι φήμες έχουν φουντώσει ξανά για τα καλά, με την Εύα να μην έχει κάνει κάποιο σχόλιο ακόμα.