Δεν αντέδρασε πολύ καλά στην απιστία ο πυγμάχος Τιμ Έλιοτ και αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πάρει εκδίκηση από την σύζυγό του, Τζίνα Μαζάνι. Ο Έλιοτ ισχυρίζεται ότι ο συμπαίκτης και φίλος Κέβιν Γκρουμ, είχε σχέση με τη γυναίκα του καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης νύχτας ως παντρεμένοι.

Ο Έλιοτ ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία που, όπως είπε, δείχνει την Μαζάνι να διαβάζει γαμήλιους όρκους στην κόρη του Έλιος, με τον κολλητό του Γκρουμ να της κρατάει το μικρόφωνο.

«Θέλετε να δείτε κάτι αηδιαστικό; Αυτή είναι η “σύζυγός” μου που διαβάζει όρκους στην κόρη μου τη νύχτα του “γάμου” μας. Ο τύπος που κρατάει το μικρόφωνο ήταν ο “φίλος και συνεργάτης μου, η γυναίκα μου με απάτησε με αυτόν τον τύπο το ίδιο βράδυ και είχαν σχέση σε όλο τον “γάμο” μας», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία. Ο Έλιοτ δήλωσε ότι δεν είναι πλέον παντρεμένος με Μαζάνι. Η κόρη του Έλιοτ, Στέρλινγκ, είναι από προηγούμενο γάμο.

Ο Έλιοτ ισχυρίστηκε στο Twitter ότι έμαθε για την απιστία μέσω μηνυμάτων που έστειλε η Μαζάνι σε έναν φίλο του και στη συνέχεια όταν τη ρώτησε αν αληθεύει του ομολόγησε ότι τον απατά.

Ο Έλιοτ είπε ακόμη ότι τη νύχτα του γάμου τους η Μαζάνι δεν επέστρεψε μαζί του καθώς η τελετή έγινε σε άλλη πολιτεία ενώ εκείνος πήρε την κόρη του και γύρισαν σπίτι. Η Μαζάνι έχει διαγράψει τον λογαριασμό της στο Instagram, αλλά υπάρχουν αρκετές αναρτήσεις του πρώην ζευγαριού που είναι ακόμα ενεργές στον λογαριασμό του Έλιοτ.