Μία εβδομάδα, περίπου, από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip στην περιοχή της Βουλιαγμένης, τα ερωτήματα γύρω από την περιουσία του είναι πολλά. Καταπώς φαίνεται, υπάρχουν ενδοοικογενειακές διαφωνίες και διάσταση απόψεων στο περιβάλλον του καλλιτέχνη. Στο επίκεντρο είναι χρήματα, κοσμήματα, αυτοκίνητα και το σπίτι του Mad Clip.

Τα βασικά ερωτήματα είναι δύο. Αν έχουν βγει από το σπίτι του Mad Clip ήδη κάποια αντικείμενα, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη όλων, αλλά και ποιος έχει τώρα τα κλειδιά του σπιτιού που μέσα είχε πολλά μετρητά. Ενα ακόμη ερώτημα είναι, τι γίνεται με τα κοσμήματά του.

https://www.intronews.gr/4890-2-mad-clip-prospathise-na-sygkratisei-to-aftokinito-ti-lene-oi-pragmatognomones-gia-to-dystychima

Συγκεκριμένα, υπάρχει αντίδραση από κάποιον από το περιβάλλον σχετικά με το ποιος έχει σήμερα τα κλειδιά του σπιτιού του Mad Clip και τα χρήματα.

Μετά την κηδεία ο παππούς του Mad Clip σε συνέντευξή του κατήγγειλε ότι μετά το τροχαίο δεν βρέθηκαν ποτέ ο σταυρός που πάντα φορούσε ο καλλιτέχνης (και είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας) και το κινητό του.

Σύμφωνα με την έκθεση που συνέταξαν Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και Τροχαία επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του παππού του Mad Clip, καθώς δεν περιλαμβάνεται στη σχετική έκθεση που έγινε με τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος που παραδόθηκαν στους συγγενείς του.