Επίθεση από ομάδα ανηλίκων σε προαύλιο δημοτικού σχολείου δέχθηκε ένας 11χρονος μαθητής, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο μαθητής νοσηλεύεται από προχθές, Τετάρτη στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μετά τον άγριο ξυλοδαρμό, που υπέστη εντός του προαυλίου χώρου δημοτικού σχολείου στα Πατήσια από ομάδα άλλων ανηλίκων.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», όλα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης, την ώρα που ο 11χρονος βρισκόταν στο προαύλιο και είδε ξαφνικά να τον προσεγγίζει μία ομάδα ανηλίκων.

Περί τις 12:45 το μεσημέρι , σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του στην αστυνομία, τα παιδιά άρχισαν να χτυπούν τον 11χρονο γιο της με γροθιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Οι γονείς αρχικά πήγαν τον 11χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων Πατησίων για να καταθέσουν μήνυση προκειμένου να καταγραφεί το συμβάν, ωστόσο το παιδί δεν ήταν σε θέση να καταθέσει και μετέβησαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Εκεί κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί, καθώς φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.