Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απέτυχαν στην προσπάθειά τους να πάρουν την επιμέλεια της εγγονής τους, Λυδίας. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δολοφονία, το αίτημα των γονιών του Αναγνωστόπουλου για την επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού, απορρίφθηκε από δικαστήριο της Αθήνας. Πλέον, οι Έλληνες παππούδες της μικρής θα έχουν μόλις μία ώρα επικοινωνία εβδομαδιαίως με τη μικρή Λυδία “μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων”, όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, είπε:

“Είναι αυτό που θέλαμε από κάθε άποψη. Το κοριτσάκι θα ζει τώρα ειρηνικά με την αδερφή και τη μητέρα τής Καρολάιν, Σούζαν, στις Φιλιππίνες. Η Λυδία δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη από εκεί”.

Καταπέλτης ο πατέρας της Καρολάιν

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον δολοφόνο της κόρης του και την οικογένεια του. Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, τονίζει ότι όσο περνά από το χέρι του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν πρόκειται ποτέ να δει τη μικρή Λυδία.

“Σίγουρα είναι ελεύθερος να βλέπει όσες φωτογραφίες θέλει. Είμαι όμως αποφασισμένος να μη δει ποτέ τη μικρή Λυδία από κοντά. Στερήθηκε το δικαίωμα αυτό τη στιγμή που σκότωσε τη μητέρα της”, ήταν η αφοπλιστική απάντησή του.

Στο ερώτημα πώς θα αποκαλύψει στη Λυδία την αλήθεια για τον θάνατο της μητέρας της εκείνος απάντησε “πώς θα της τον συστήσω; Αυτός είναι ο πατέρας σου… Σκότωσε τη μητέρα σου και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον βλέπεις πολύ. Μπορεί να φαίνεται γοητευτικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι μία θρασύδειλη νυφίτσα. Η μαμά σου ήταν μια επαγγελματίας kick boxer και εκείνος έπρεπε να περιμένει να κοιμηθεί πριν της επιτεθεί”, ανέφερε.