Από διάφορες μεριές της Ευρώπης μαζεύτηκαν οι φασίστες Bad Blue Boys, ο σκληρός πυρήνας των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αφού εκτός από τους Έλληνες συνεργούς-οπαδούς του Παναθηναϊκού που συνεργάστηκαν μαζί τους ώστε να προμηθευτούν με ρόπαλα και άλλα «πολεμοφόδια», ταξίδι προς την Αθήνα έκαναν άτομα από άλλες 4 εθνικότητες, από τις οποίες οι 3 δεν προκαλούν καμία μα καμία έκπληξη.

Πρόκειται για Αλβανό, Βόσνιο και Αυστριακό, με τους δύο πρώτους να είναι ούτως ή άλλως μέρος ενός μεγάλου δικτύου φασιστικής ιδεολογίας που έχει αδελφοποιηθεί με τους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τρέχουν πάντοτε να «βοηθήσουν» σε εκδρομές για ξύλο και καταστροφές. Κι αν κάποιος ξαφνιάζεται με τον Αυστριακό, να υπενθυμίσουμε πως πριν μερικά χρόνια, όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την Ραπίντ Βιέννης, πάλι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αδελφοποιημένοι με τους σκληροπυρηνικούς της Ραπίντ, είχαν συνεργαστεί για να φτάσουν οι Αυστριακοί στην Τούμπα και να διαλύσουν το γήπεδο.

Τέλος, ανάμεσα στους 98 συλληφθέντες υπάρχει και ένας Γερμανός, ενώ συνολικά οι Έλληνες που εμπλέκονται στο κονβόι της βίας, είναι 7, με τους 5 να είναι τραυματίες στο νοσοκομείο και τους άλλους δύο να βρίσκονται στη ΓΑΔΑ.