Συνελήφθη πριν λίγο ο ένας από τους δύο δράστες που συμμετείχαν στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτομο που συνελήφθη δεν είναι αυτός που άνοιξε πυρ, αλλά ο συνεργός του και είναι 33χρονος αλβανικής καταγωγής.

Οι δράστες είχαν ταυτοποιηθεί και είναι γνωστοί στην περιοχή που έγινε το επεισόδιο ως μπράβοι που συνδέονται με τη νύχτα.

Ο ένας εκ των δύο είναι σεσημασμένος και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, που εξακολουθούν να συλλέγουν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες και να εξετάζουν τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους, θεωρώντας ότι σύντομα θα βρεθεί και θα συλληφθεί και ο σωματώδης άνδρας που έριξε τέσσερις πυροβολισμούς.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είναι και φίλος των τριών Κρητικών που νοσηλεύονται στο Γεννηματάς δήλωσε ότι «πριν αρχίσει να πυροβολεί ο ένας και βλέποντας το όπλο θεωρήσαμε πως είναι αστείο. Ότι το όπλο είναι ψεύτικο για να μας τρομάξει. Όταν είδαμε τους φίλους μας να σωριάζονται στο έδαφος τότε αντιληφθήκαμε ότι τους σκοτώνει»…