Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχθηκαν πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι σήμερα νωρίς το πρωί.

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν τρία άτομα, οι δύο εκ των οποίων είναι αδέρφια.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου διακομίστηκαν οι τρεις τραυματίες, ο ένας εκ των δύο αδελφών, είναι σε πολύ βαριά κατάσταση και υποβάλλεται άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι από νευροχειρουργούς.

Πολύ σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο αδελφός του, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως θα χρειαστεί πιθανότατα να υποβληθεί κι εκείνος σε χειρουργική επέμβαση για τα τραύματα που φέρει.

Σε σοβαρή κατάσταση είναι και ο τρίτος τραυματίας, για τον οποίο θεωρείται από την εικόνα του ότι πιθανόν θα αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή και δεν θα γίνει άμεσα χειρουργείο.

Και οι τρεις υποβάλλονται συνεχώς σε εξετάσεις ωστε να ακολουθήσουν μετά οι επείγουσες και αναγκαίες ιατρικές παρεμβάσεις.

Τι συνέβη

Περίπου στις 7 το πρωί άγνωστος ή άγνωστοι που βρίσκονται μέσα σε τζιπ, άνοιξαν πυρ έξω από  κλαμπ στο Γκάζι επί της οδού Ιάκχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα θύματα πυροβολήθηκαν σχεδόν εξ επαφής και ένα από αυτά φέρει βαρύ τραύμα στο κεφάλι.

Οι τρεις άνδρες είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για ένα bachelor party και, στις 06:59 π.μ., ένα μαύρο τζιπ πέρασε έξω από το κλαμπ στο Γκάζι και ένας εκτελεστής τούς «γάζωσε». Ένας από τους τραυματίες, που είναι όλοι ελληνικής καταγωγής, σύμφωνα με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN, φέρει τραύματα στο κεφάλι και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η Αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο και συγκέντρωσε τέσσερις κάλυκες από όπλο διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να λογομάχησε με τους τρεις άνδρες και άνοιξε πυρ.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν νωρίτερα ότι δεν ήταν ξεκάθαρο αν τα θύματα είχαν σχέση με το περιστατικό ή αν ήταν στο λανθασμένο σημείο τη λανθασμένη στιγμή, καθώς διερευνούσαν την πιθανότητα στόχος των δραστών να ήταν το κλαμπ και όχι οι τρεις άνδρες, οι οποίοι είχαν βγει από άλλο νυχτερινό κέντρο και την ώρα των πυροβολισμών έμπαιναν στο κλαμπ, το οποίο έγινε στόχος των αγνώστων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πινακίδες του μαύρου τζιπ έχουν δοθεί στις Αρχές προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο κάτοχός του, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται αυτή τη στιγμή. Δεν αποκλείεται το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με την προαναφερθείσα εκπομπή.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi