Την υπεράσπιση ενός Έλληνα, που βρίσκεται μεταξύ των δεκάδων συλληφθέντων που οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στον εισαγγελέα, με κατηγορίες σχετικές με την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πελάτης του είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συνελήφθη αρκετές ώρες μετά το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στα επεισόδια.

Μεταξύ άλλων κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με τον ποινικολόγο να εξηγεί πως δεν έχει ακόμη προλάβει να διαβάσει ολόκληρη τη δικογραφία ώστε να δει για ποια άλλα εγκλήματα κατηγορείται.

Ο ποινικολόγος ζήτησε να ληφθεί δείγμα DNA από όλους τους κατηγορούμενους και να πραγματοποιούν σχετικές εξετάσεις, επισημαίνοντας δε, πως «εάν δεν γίνει αυτό, όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα».

«Σήμερα δεν θα μπορέσουν να φτάσουν ούτε στον ανακριτή» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας επισημαίνοντας ότι πρέπει να επιστρέψουν στη ΓΑΔΑ για να πραγματοποιηθούν οι λήψεις DNA και να ταυτοποιηθούν.