Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη περιγράφοντας την αγάπη που έτρεφε ο γιος για την ομάδα της ΑΕΚ, τις τραγικές ώρες της 7ης Αυγούστου αλλά και την πρόσφατη δική της επίσκεψη στο γήπεδο που τόσο λάτρευε ο Μιχάλης.

Μεταξύ άλλων η κυρία Κατερίνα ανέφερε ότι κάθε φορά που πήγαινε ο Μιχάλης στα ματς της ΑΕΚ η μητέρα του του έλεγε «Μιχάλη πρόσεχε. Φοβάμαι» και της έλεγε: «Μη φοβάσαι για μένα ρε μάνα! Ένα ματς θα δω!»

«Κοίταζα εκεί απέναντι και νόμιζα ότι είναι ζωντανός. Για αυτό πήγα, για να τον δω εκεί που του άρεσε, εκεί που φώναζε για την ομάδα του» αναφέρει η μητέρα του μιλώντας στο MEGA και προσθέτει: «λες και μου έλεγε “μάνα εδώ είμαι” και τον χειροκρότησα για το παιδί μου όταν μπήκε το γκολ…για το παιδί πήγα. Όταν φώναζαν το “Μιχάλη ζεις” τρελάθηκα για το παιδί μου. Πως το λατρεύουν».

H νύφη του Μιχάλη Κατσούρη αποκαλύπτει πως κάθε φορά που ο Μιχάλης πήγαινε γήπεδο, η μητέρα του, τού έλεγε «Πρόσεχε, φοβάμαι». Εκείνος της απαντούσε «μη φοβάσαι για μένα ρε μάνα, ένα ματς θα δω»

Συχνά μάλιστα έλεγε στη μητέρα του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Α ρε μάνα να ξερες τι γήπεδο είναι..θα σε πάρω μια μέρα να το δείς».

Μιλώντας για τη στιγμή που έμαθε για το θάνατο του γιου της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθε η αδερφή μου και μου λέει έλα λίγο έξω στην αυλή να σου πω κάτι. Της λέω μη συνεχίζεις, πάγωσε η καρδιά μου. Πού να κοιμηθώ; Με μία φωτογραφία πάω γύρω γύρω..Πώς κοιμάται αυτός που έσφαξε το παιδί μου; Δεν έχει μάνα, δεν έχει αδέλφια;»

Αναφερόμενη στην ημέρα της δολοφονίας,η μητέρα του Μιχάλη είπε χαρακτηριστικά: «Εκείνη την ημέρα το παιδί μου ήρθε από τη δουλειά, έφαγε, ξάπλωσε και πήγε για έναν καφέ. Γιατί πήγαινε με τους φίλους του. Ήταν 19:30 όταν έφυγε και μετά δεν τον ξαναείδα».

Στη συνέχεια έδειξε και το εικονοστάσι που είχε στο σπίτι τους ο Μιχάλης, λέγοντας: «εδώ έκανε τον σταυρό του. Προσκύναγε. Γιατί έχω χάσει τη μάνα μου χρόνια τώρα και τώρα να βάλω το παιδί εδώ μέσα.

Πήγα εδώ στην Αγία Τριάδα δίπλα στο περίπτερο εκεί στη Φιλαδέλφεια και μου λέει ο παπάς “δεν ξέρετε τι παιδί είχατε. Δεν ξέρατε. Θα πέρναγε να ανάψει το κερί, μιλάγαμε. Άφηνε κάτι για την εκκλησία και μετά θα πήγαινε στο γήπεδο…Δεν ξέρετε τίποτα”» και κατέληξε συγκινημένη:

«Να τον προστατεύει ο Θεούλης και να γελάει εκεί πάνω… Να γελάς Μιχάλη, αυτό θέλω να γελάς…»