Συνελήφθησαν οι πρώτοι δύο κατηγορούμενοι για την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον αρμόδιο Ανακριτή.

Σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης (9/5) ενώπιον του Ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του 26χρονου οπτομέτρη.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 54 ετών, περιφερειακά στελέχη της συμμορίας που είχε αρπάξει τον νεαρό, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, Δευτέρα, το απόγευμα στην Αθήνα μετά απο εντάλματα του ανακριτή καθώς από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων προέκυψαν πολλές επαφές με τον αρχηγό της οργάνωσης.

Από την ανάλυση των επαφών προέκυψε ότι ο 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη είχε απευθείας σύνδεση με τον αρχηγό της ομάδας που βρίσκεται στη φυλακή, ενώ ο 54χρονος ο οποίος συνελήφθη έξω από τον εταιρεία στην οποία εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην Καλλιθέα, ήταν αυτός που διέθεσε το αυτοκίνητό του – ένα Fiat – προκειμένου να μεταφέρουν τον άτυχο νέο.

Μάλιστα όταν η υπόθεση είχε αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις, ο 54χρονος έκαψε σε μεταγενέστερο χρόνο το αυτοκίνητο για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Πρόκειται για τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση, για τους οποίους είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές, σε βάρος τους, τηλεφωνικές συνομιλίες με τον “εγκέφαλο”. Είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του και η Δικαιοσύνη ζητούν απαντήσεις.

Αυτές οι δύο πρώτες συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεσης για την πλήρη εξιχνίαση.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου που θα προκαλέσουν αίσθηση.