Η Meghan Markle ζήτησε να συναντηθεί με τον Βασιλιά Κάρολο πριν επιστρέψει στην Καλιφόρνια με τον Harry, με σκοπό να κλείσει ανοιχτές υποθέσεις με το παλάτι και να κατευνάσει τα πνεύματα. Ο δημοσιογράφος, Neil Sean, που ασχολείται με την βασιλική οικογένεια, είπε πως η Αμερικανίδα ηθοποιός έστειλε επιστολή με την οποία ζητούσε μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Βασιλιά.

«Θα ήθελε τώρα, πριν επιστρέψουν πίσω στην Καλιφόρνια, να έχει μια κατ’ ιδίαν ακρόαση με τον βασιλιά Κάρολο Γ’», είπε σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, που έγινε viral. Οι σχέσεις της Meghan με την Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν τεταμένες, ενώ μεταξύ άλλων την είχε κατηγορήσει και για ρατσιστική επίθεση εναντίον της. Μπορεί τώρα να αναζητά μια δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπο του νέου βασιλιά.

Ο δημοσιογράφος είπε, αναλύοντας την επιστολή: «Θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να εξηγήσει κάποια από τη λογική πίσω από αυτό που έκαναν τα τελευταία δύο χρόνια – το Megxit-. Ότι κι αν πιστεύει κανείς, η αυτοπεποίθηση της Meghan είναι αξιοθαύμαστη».

Δεν είναι βέβαιος αν μόνο η επιστολή της δούκισσας του Σάσεξ είναι αρκετή για να βελτιώσει την κατάσταση, καθώς τόσο εκείνη όσο και ο Harry είναι τα μαύρα πρόβατα της οικογένειας. «Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν αυτό πρόκειται να προχωρήσει» σημείωσε.