Με συγκλονιστικό τρόπο περιέγραψε ο οδηγός του ασθενοφόρου τη στιγμή που έφτασε έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παραλάβει τον 29χρονο Μιχάλη και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα ξεψύχησε, απόρροια του χτυπήματος με μαχαίρι που δέχθηκε στο μπράτσο.

«Εγώ πήγαινα να σχολάσω εκείνη την ώρα, είχα αφήσει τον συνάδελφο πιο πριν κοντά στο σπίτι του γιατί το πάρκινγκ της εταιρίας είναι λίγο πιο πάνω από το γήπεδο. Πήγα να αφήσω και το ασθενοφόρο για να φύγω για το σπίτι μου. Εκεί στη Δεκελείας με σταματήσαν κάτι μηχανάκια και μου είπαν ότι έχει γίνει κάποια συμπλοκή με μαχαιρώματα.

Πήγα στο σημείο που βρισκόταν το άτυχο παλικάρι, το είδα λιπόθυμο. Συγνώμη για το τρέμουλο, τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει αρκετό αίμα, σχεδόν όλο το αίμα. Πρώτη κίνηση να τον βάλουμε στο φορείο και στη συνέχεια να φύγουμε γρήγορα για τον Ερυθρό Σταυρό», δήλωσε αρχικά ο οδηγός του ασθενοφόρου μιλώντας στο Star και συνέχισε:

«Ήμουν μπροστά, οδηγούσα, πήγαινα γκαζωμένος. Δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται πίσω. Μου είπαν τα παιδιά “Τον έχουν μαχαιρώσει, γρήγορα πάρτε τον για το νοσοκομείο”. Αυτό άκουγα συνέχεια… Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο ανέλαβαν μετά οι γιατροί», κατέληξε.