Ως μέρος χωρίς κάμερες, μπροστά σε ένα παγκάκι, περιγράφεται το σημείο στο οποίο Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν χτύπησαν τον Μιχάλη Κατσουρή, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι μαρτυρίες δύο νεαρών στην εκπομπή LIVE NEWS που τη μοιραία νύχτα ήταν κοντά στον 29χρονο και σώθηκαν από καθαρή τύχη, βοηθούν στην εξιχνίαση του εγκλήματος έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Ήμουν δίπλα του, είδα ότι είχε χτυπηθεί», δήλωσε ο Γιώργος, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του Μιχάλη. «Μας πήρανε στο κυνήγι, ήταν μία νύχτα χάους», δήλωσε ο Γιάννης, ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Είναι λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της 7ης Αυγούστου. Όπως περιγράφουν, ο 29χρονος μαχαιρώνεται και αρχίζει να τρέχει προς το γεφυράκι και το περίπτερο αιμόφυρτος μπροστά από τις καφετέριες.

Μπροστά από ένα γκράφιτι, ο Μιχάλης Κατσούρης, εξαντλημένος, βγάζει το κράνος και προχωράει προς το γεφυράκι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά φτάνει στο περίπτερο, όπου οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν.

Σύμφωνα με νέα αποκάλυψη το αίμα του Μιχάλη βρέθηκε σε 19 σημεία γύρω από το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπως σημειώνει αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου από τις έρευνες των εγκληματολογικών εργαστήριων επιβεβαιώθηκε ότι σταγόνες αίματος που βρίσκονται σε όλη την διαδρομή που έκανε ο Μιχάλης φθάνουν τον αριθμό 19.

Στο σημείο Α ξεκινά η διαδρομή αίματος, από το παγκάκι στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου και καταλήγει μέχρι το περίπτερο.

Έτσι πλέον προσδιορίζεται πλέον με ακρίβεια η διαδρομή που έκανε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ.

Ως προς την πορεία των ερευνών ο αστυνομικός συντάκτης τόνισε ότι είναι ακόμα στην αρχή και υπάρχει μία ελπίδα μήπως μιλήσει κάποιος από τους συλληφθέντες με καταγωγή από την Κροατία.