Στην δημοσιότητα ντοκουμέντα από το βράδυ της φονικής επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, με περιεχόμενο που σοκάρει.

Το Star παρουσιάζει βίντεο που φαίνονται οι δράστες οπλισμένοι να περπατούν στον δρόμο ενώ αποτυπώνεται και η πορεία τους μέχρι το σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Μαυροντυμένοι και με καδρόνια στα χέρια διέσχισαν όλη τη διαδρομή από τον σταθμό του Περισσού μέχρι το γήπεδο ανενόχλητοι, περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν, λίγο μετά τις 11 το βράδυ.

Απείχαν όπως φαίνεται μόλις λίγα μέτρα από το στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας και κρατούσαν καδρόνια, σιδηρολοστούς, ρόπαλα ακόμα και αλυσίδες. Πάνω από 100 άνδρες, σαν εκπαιδευμένο «τάγμα εφόδου», όλοι μαυροντυμένοι. Δύο από αυτούς φορούν κράνος, κάποιοι έχουν ανεβασμένη την κουκούλα της μπλούζας τους ή φορούν τζόκεϊ, έχοντας καλύψει το μισό τους πρόσωπο με χειρουργική μάσκα. Αρκετοί, με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, περπατούν χωρίς θόρυβο για να μην γίνουν αντιληπτοί, μέχρι να φτάσουν στο σημείο της επίθεσης.

Όπως μεταδίδει το Star, ένα λεπτό αργότερα η κάμερα κατέγραψε στο ίδιο σημείο 7 αστυνομικούς με φακούς στα χέρια και μηχανές να ακολουθούν διακριτικά το «τάγμα εφόδου». Όμως δεν μπόρεσαν να επέμβουν και να αποτρέψουν τη δολοφονία του 29χρονου.