«Δεν ξέρω ποιο από τα δύο παιδιά μου να θρηνήσω πρώτα. Αυτό που έχασα ή αυτό θα μπει στη φυλακή!», είπε η μητέρα που είδε με τα μάτια της το φονικό στη Νέα Σμύρνη. Ο 18χρονος ομολόγησε το έγκλημα και δήλωσε ότι κάρφωσε ένα ψαλίδι στο στήθος του αδερφού του πάνω στον καβγά.

«Δεν θέλω να έχω δεύτερο θρήνο στην οικογένεια. Ο 18χρονος γιος μου λέει ότι εάν μπει στην φυλακή, θα αυτοκτονήσει», είπε η μητέρα μιλώντας στο Live news με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η ίδια εξήγησε ότι ήταν τεταμένη η σχέση μεταξύ των δυο αδελφών και πως είχε επισκεφθεί και τις Εισαγγελικές Αρχές προκειμένου να ζητήσει βοήθεια!

Περιγράφοντας το σκηνικό έντασης που κατέληξε σε φόνο, η μητέρα λέει: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα ακόμα. Δεν ξέρω ποιον να θρηνήσω πρώτα, το παιδί μου που έφυγε από τη ζωή ή το άλλο μου παιδί που κινδυνεύει να πάει στη φυλακή». «Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα, ο μικρός μου ο γιος με έριξε πολλές φορές κάτω για να φύγω από τη μέση την ώρα που τον είχε βάλει σε μία γωνία και τον χτυπούσε. Προσπαθούσε ο μεγάλος μου γιος να αμυνθεί, εγώ έπεφτα κάτω και ξανασηκωνόμουν», πρόσθεσε αποκαρδιωμένη η μητέρα. «Δεν πρόλαβα ενώ είχε αρπάξει το ψαλίδι και τον απειλούσε, δεν ήθελε να γίνει αυτό που συνέβη, ήταν η άμυνά του. Θεωρούσε ότι αν το απειλούσε με κάτι εκείνος θα σταματούσε» ανέφερε η γυναίκα μιλώντας στο Mega.

Photo credits: Shutterstock