Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:30 στα όρια των περιοχών του Παλαιού Φαλήρου, με τη Νέα Σμύρνη. Ένας 36χρονος αλβανικής καταγωγής φέρεται να κυνηγούσε την πρώην του, πυροβόλησε εναντίον τριών ατόμων, τραυματίζοντας τους δύο.

Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ναζλίου 26. Ο 36χρονος βρέθηκε μπροστά σε ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν η πρώην σύντροφός του, αλβανικής καταγωγής γεννημένη το 1997. Μαζί της βρισκόταν ο αδελφός της 20 ετών και ένας 30χρονος ελληνικής καταγωγής.

Από τα πυρά που εξαπέλυσε από 9άρι πιστόλι, τραυματίστηκαν οι δύο νεαροί άνδρες, με τον 36χρονο να τρέπεται σε φυγή. Σημειώθηκε πανικός στην περιοχή, με το ΕΚΑΒ να φτάνει στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά, όπως και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι Αρχές εντόπισαν τρεις κάλυκες από 9άρι πιστόλι, ενώ αναμενόταν στο σημείο κλιμάκιο της ΔΕΕ για περαιτέρω έρευνες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 36χρονος πιθανότατα κυνηγούσε την πρώην του, την 26χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο όχημα μαζί με τους δύο νεαρούς.

Η ειδική ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Aπογευματινές ώρες σήμερα μεταφέρθηκαν από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου σε νοσοκομείο 30χρονος ημεδαπός και 20χρονος αλλοδαπός οι οποίοι δέχθηκαν πυροβολισμούς ευρισκόμενοι εντός αυτοκινήτου».

Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται…

Περισσότερα σε λίγο…