Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε σήμερα ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», είπε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών, κάτι που έμαθε η Καρολάιν και γι’αυτό τη σκότωσε.

Υποστήριξε, επίσης, πως ο Αναγνωστόπουλος του έχει παραδεχθεί την πραγματικότητα σε επιστολή που του έστειλε, κάτι που, όπως είπε, μπορεί να επιβεβαιώσει και η μητέρα του. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ξέρω ακριβώς γιατί την σκότωσε. Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε μια συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος, χρειαζόντουσαν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά.

Επρόκειτο για μια δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι έγινε. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε, αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν».

Σε αυτό το σημείο, χρειάζεται ένα flashback. Λίγο καιρό μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Παιανία, είχε βρεθεί νεκρός και τότε υπήρχε μια φημολογία για σύνδεση των δύο υποθέσεων. Αυτή τη σύνδεση επιβεβαιώνει με τα άνωθεν λεγόμενα του ο πατέρας της Καρολάιν, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο Μπάμπης δεν το ανέφερε στη δίκη γιατί θα έφερνε και μια δεύτερη κατηγορία εις βάρος του, ενώ είχε ήδη μια ποινή ισοβίων.

«Η Καρολάιν ήταν ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν αυτός συνέχιζε με τη διακίνηση ναρκωτικών, εκείνη θα έφευγε για τις Φιλιππίνες. Έτσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει.

Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε. Σας είπα πόσο χαζός είναι. Τους είπε ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει». Τότε εκείνοι του είπαν ότι «δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό”. “Αν με αφήσει θα είναι εντάξει” είπε. “Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά, αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει, άρα πρέπει να την ξεφορτωθούμε”, είπαν.

Εκείνος είπε “δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό”. Έτσι, στο τέλος την σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε ότι αν δεν το έκανε εκείνος, θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας. Ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα. Και το είπε και στη μητέρα του. Αν μιλήσετε με τη μητέρα του, θα το επιβεβαιώσει. Ποιο θα ήταν το νόημα να το αναφέρει στη δίκη..; Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για μένα».

Διαβάστε ακόμη: Φτάσαμε να το ακούσουμε κι αυτό: «Αν είναι να περάσω μια ίωση, προτιμώ να είναι ο κορωνοϊός» λέει ο Τζανάκης για το κύμα γρίπης