Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανοίγει τους ορίζοντες του επαγγελματικά και η χάρη του φτάνει μέχρι την Λάρισα. Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές σε παγκόσμιο επίπεδο, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του στη Θεσσαλία επενδύοντας σε γήπεδα Padel. Ένα άθλημα που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας, τον τελευταίο χρόνο.

Το Padel έχει γνωρίσει την άνθιση στην Ευρώπη και διόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως τα γήπεδο ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια.

Ο Ιμπραΐμοβιτς, βέβαια, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη Λάρισα, μετά το δικό του Padel Zenter στη Σουηδία. Περίπου στα μέσα του 2021, άνοιξε μια εγκατάσταση στην Ουψάλα και πλέον ετοιμάζεται για μία ακόμη στο Μιλάνο της Ιταλίας. Για την ιστορία, η Padel Zenter δημιουργεί γήπεδα padel με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour.

Σύμφωνα με το  onlarissa.gr, o επόμενος σταθμός των επιχειρηματικών του κινήσεων είναι η Λάρισα, σε μία έκταση 13,8 στρεμμάτων που κάποτε στεγάζονταν το θρυλικό νυχτερινό κέντρο «Χίλια-Χίλεια» και άλλες επιχειρήσεις διασκέδασης. Και δεν πρόκειται για λόγια του αέρα, αφού η εταιρεία του έχει ήδη ενοικιάσει τα εν λόγω στρέμματα.

Όπως έγινε γνωστό, θα κατασκευαστούν εκεί 18 γήπεδα Padel δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο του συγκεκριμένου αθλήματος στη Θεσσαλία.