Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου στην Άρτα μεταφέρθηκε ο πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 37χρονος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Νωρίτερα, νοσηλευόταν φρουρούμενος από την αστυνομία σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Εναντίον του 37χρονου πατέρα του μωρού, έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Αλλά και η μητέρα του μωρού παραμένει επίσης σε ειδικό θάλαμο με τους συγγενείς της να βρίσκονται στο πλευρό της, ενώ έχουν φτάσει στο νοσοκομείο ψυχολόγοι από τα Ιωάννινα.

Υπενθυμίζεται, ότι το μωράκι πέθανε από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, μένοντας κλεισμένο στο αυτοκίνητο και φορώντας μπουφάν, καθώς η μητέρα του το είχε ετοιμάσει ώστε να πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Το βρέφος θα βαφτιστεί πριν την κηδεία του

Η κηδεία του 5,5 μηνών κοριτσιού από την Άρτα θα γίνει το Σάββατο,, στις 12:00 το μεσημέρι, στην Περδικορράχη, δωρεά του γραφείου τελετών. Για να ταφεί το παιδί θα πρέπει να έχει βαφτιστεί -κάτι που δεν έχει γίνει- και για αυτό πριν από την κηδεία θα προηγηθεί η βάφτιση.

Το βρέφος θα βαφτιστεί Λυδία – Ελένη, και στη συνέχεια θα γίνει η τελετή της κηδείας. Τονίζεται ότι δεν μπορεί να γίνει αεροβάπτισμα, όποτε η διαδικασία βάση της εκκλησίας, είναι η εξής: θα διαβαστεί μια ευχή με το όνομα που θα πάρει το μικρό κοριτσάκι.