Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας μια 55χρονη γυναίκα απ΄τη Νέα Αγχίαλο, την οποία δάγκωσε φίδι την ώρα που βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού της.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου ενώ ο σύζυγός της ενημέρωσε λίγο πριν τις 9 το βράδυ και την Πυροσβεστική υπηρεσία, ώστε να το εντοπίσει και να το πιάσει.

Τελικά η μητέρα του άνδρα κατάφερε και έκλεισε κάτω από ένα βαρέλι το φίδι αφού προηγουμένως του κατάφερε χτυπήματα, ενώ όταν έφθασαν οι υπάλληλοι της Π.Υ. ήταν νεκρό και σκεπασμένο διαπιστώνοντας ότι ήταν οχιά. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου.

Βελτιώθηκε η κατάσταση υγείας της 39χρονης, που δέχτηκε δάγκωμα οχιάς

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 39χρονης, η οποία παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου «Παπανικολάου» από την Παρασκευή, όταν δέχτηκε δάγκωμα οχιάς.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, η ασθενής συνεχίζει να υποστηρίζεται αναπνευστικά και αιμοδυναμικά και βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση.

Η γυναίκα είχε κληθεί να απομακρύνει οχιά στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, όπου έφτασε το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο, ο γιατρός του οποίου, λόγω της επιδείνωσης που παρουσίασε, προχώρησε στη διασωλήνωσή της.