Αντίποινα μεταξύ αντίπαλων συμμοριών βλέπει έως ώρας η Ελληνική Αστυνομία στα χθεσινοβραδινά περιστατικά βίας σε Βούλα και Αργυρούπολη.

Αρχικά αυτό που επιχειρούν να διαπιστώσουν είναι αν υπάρχει συσχέτιση ανάμεσα στα δύο περιστατικά, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό από σφαίρα ενός 19χρονου και από μαχαίρι δύο 26χρονων ανδρών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο πρώτος υποστήριξε ότι τον πυροβόλησε άγνωστο άτομο την ώρα που έκαν τζόκινγκ, ενώ οι δύο 26χρονοι δήλωσαν ότι τους μαχαίρωσαν στην προσπάθειά τους να τους ληστέψουν.

Από το επιτόπιο ρεπορτάζ του intronews.gr, προέκυψε πως οι νεαροί που συνεπλάκησαν τόσο στο ένα περιστατικό όσο και στο δεύτερο, δεν ξεπερνούσαν τα 26 με 27 χρόνια, ενώ οι μικρότεροι ήταν οριακά ενήλικες.

Ξεκαθάρισμα συμμοριών

Πληροφορίες τόνιζαν πως στη συμπλοκή συμμετείχαν κάποιοι νεαροί ημεδαποί, κάποιοι αλβανικής καταγωγής ενώ αναφορές μιλούσαν για την παρουσία τουλάχιστον ενός σλαβόφωνου νεαρού.

Άλλες πηγές πάντως, ανέφεραν πως η ζωή των δύο νεαρών δεν κινδυνεύει, ωστόσο μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό ο οποίος εφημέρευε. Παραμένει άγνωστη η σοβαρότητα της κατάστασης του τρίτου τραυματία.

Ξεκαθάρισμα συμμοριών

Την ίδια στιγμή, η Ασφάλεια συνέχισε την έρευνα στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, συλλέγοντας κάλυκες από το σημείο. Πηγές έκαναν λόγο για τουλάχιστον 5 κάλυκες από 9άρι πιστόλι, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τα στελέχη της Ασφάλειας συνέλεξαν μέχρι και κουτάκια μπύρας που βρέθηκαν παρατημένα μέσα και έξω από παρακείμενο γηπεδάκι μπάσκετ, με την ελπίδα πως τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα εντοπίσουν ίχνη DNA που θα βοηθήσουν στην ταυτοποίηση των εμπλεκομένων.