Απάντηση σε όσα είπε χθες, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Bουλή, ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, έδωσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Εργασίας, σε ανάρτησή του, τονίζει πως «είναι σχεδόν γελοίο η κριτική ενός Πολιτικού Αρχηγού για τις νέες ταυτότητες, να είναι ότι “έχουν γεωεντοπισμό και άρα θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε κ.λπ.”».

Και προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης, «ας πληροφορήσει κάποιος τον κ. Νατσιό ότι γεωεντοπισμό έχουν όλες οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων! Αν θέλει κάποιος να βρει πού είσαι δεν χρειάζεται καμία νέα ταυτότητα. Κάπου να μπει ένας φραγμός στη γραφικότητα».

Κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων ο Νατσιός 

Ο Δημήτρης Νατσιός ανέφερε χθες κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, πως οι «νέες ταυτότητες με σύστημα γεωεντοπισμού, δηλαδή φάκελος πολιτών.

Ποιος θα μας φυλάει από τους φύλακες; Και μάλιστα όταν η κυβέρνηση πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλα υποκλοπών. Θα υπάρξει δυνατότητα προαιρετικότητας; Η Νίκη εναντιώνεται στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες».