Δεν πέρασαν παρά οκτώ, μόλις οκτώ, ημέρες από τότε που ο Νίκος Νικολόπουλος γνωστοποίησε ότι συντάσσεται στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου ενόψει των εκλογών.

Ο ίδιος άλλωστε δηλώνει αρχηγός των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών (ή Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει πώς ονομάζεται), που πριν από μία εβδομάδα ανακοίνωσαν ότι θα κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, συνεργαζόμενοι με την Ελληνική Λύση. Και σήμερα ο Νικολόπουλος γνωστοποίησε ότι αφήνει στα κρύα του λουτρού τον Βελόπουλο, απαξιώνει την… Παναγία την Γκέισα και οδεύει για άλλες… χριστιανικές αγκαλιές.

Ναι, της Νίκης, το παραθρησκευτικό κόμμα των χριστιανοταλιμπάν. Γιατί;

Διότι, ως λέει ο (πάντα σταθερός στις απόψεις του, πρώην μέλος της ΝΔ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των Γαλάζιων) Αχαιός πολιτικός, «ο Βελόπουλος δεν τήρησε τις συμφωνίες και έψαχνε μόνο νεροκουβαλητές». Και κατόπιν, ως λέει, «τιμώντας τις χριστιανικές πεποιθήσεις και καταβολές του κόμματός του», ζητά από τους ψηφοφόρους του να υποστηρίξουν όλοι τη Νίκη «αλλάζοντας τα νούμερα στα εκλογικά κοντέρ!».

Τι άλλο θα ζήσουμε, τι…

Θα ζήσουμε! Απολαύστε τον Νίκο Νικολόπουλο στο βίντεο, όταν του χτυπούν το κουδούνι και εκείνος ανοίγει φορώντας πιτζάμες για να παραλάβει παραθρησκευτικά έντυπα και φυλλάδια, με τα οποία και μεγάλωσε και έλιωσε παντελόνια και παντελονάκια.

Απολαύστε – με δική σας ευθύνη…

@ninikolopoulos Προς τη Νίκη… πάμε για την Νίκη #νικοςνικολοπουλος #νικνικ ♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος Νικολόπουλος