Ο Ολυμπιονίκης της διπλανής πόρτας, Μίλτος Τεντόγλου είναι το πρόσωπο των τελευταίων δύο ημερών στον παγκόσμιο στίβο. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του μήκους μετά το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου παραμένει ένα από τα μεγάλα «αστέρια» του κλασικού αθλητισμού. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης ήρθε απλά να το επιβεβαιώσει! «Ήθελα κάτι καλύτερο» δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου στις πρώτες δηλώσεις του. «Τώρα, με νοιάζουν τα μεγάλα», είπε ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής.

Τέντογλου

Ευχαρίστησε τον κόσμο στο στάδιο που τον ενθάρρυνε στις προσπάθειές του, ενώ για την τελευταία του προσπάθεια που του έδωσε και τη νίκη είπε ότι ρίσκαρε λίγο ακόμη και τραυματισμό, όμως όλα πήγαν καλά, όπως είπε. Μετά από την υπερπροσπάθεια είπε ότι σκέφτεται να χαλαρώσει λίγο και να σκεφθεί τον επόμενο στόχο του που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι.

Αποθέωση από την παγκόσμια ομοσπονδία στον Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου που μίλησε ακόμη και στην τηλεόραση της Ιαπωνίας για την επιτυχία του γνωρίζει την αποθέωση και από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου. Οι ανατρτήσεις της στα social media είναι πολλές αλλά ξεχωρίζει μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram της.

Έχει ως λεζάντα «ποίηση σε κίνηση» και φυσικά η φωτογραφία δείχνει τον Μίλτο Τεντόγλου να πηδάει στο σκάμμα! Συγκεκριμένα εμφανίζεται 9 φορές ο Μίλτος Τεντόγλου από την ώρα που αρχίζει την προσπάθειά του έως την ώρα που πέφτει στην άμμο και κάνει το χρυσό άλμα.

Γιατί ο Τεντόγλου είναι ο «Ολυμπιονίκης της διπλανής πόρτας» – Οι ατάκες του που έγιναν viral

Πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στο μήκος, ο Μίλτος Τεντόγλου είναι τόσο αληθινός και τόσο αυθεντικός, που κάθε του ατάκα ή αντίδραση, γίνεται viral.

Τεντόγλου Μίλτος

Μου σπάει τα νεύρα η κοπέλα μου και ξεσπάω στον αγώνα

«Πάνω από όλα μου δίνουν δύναμη οι χορηγοί μου και επίσης θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω», είπε και όλοι έψαχναν (μάταια) να βρουν ποια είναι η σύντροφός του.

Από την εκπομπή της Σκορδά; Ουάου!

Εχοντας γυρίσει από το Diamond League στη Ζυρίχη, ο Τεντόγλου βλέπει έναν δημοσιογράφο να τον πλησιάζει για δηλώσεις. Τον ρωτάει από ποιο κανάλι είναι, με τον ρεπόρτερ να του απαντά πως είναι από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η αντίδρασή του; Γούρλωσε και αναφώνησε «ουάου»