Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο Νεϊμάρ έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την Αλ-Χιλάλ αφήνοντας πίσω την Ευρώπη και την Παρί Σεν Ζερμέν. Και είχε πραγματικά πολλούς λόγους για να το κάνει ο 32χρονος πλέον, τον εξής έναν. Θα βάζει στον λογαριασμό του 250 εκατ. ευρώ ετησίως για τρεις σεζόν. Πήρε τα… ψιλά της και η PSG, τίποτα τρελό, απλά 100 εκατ. ευρώ.

Εκτός από αυτό τον ταπεινό μισθό, ο Βραζιλιάνος κάποτε υπερπαίκτης, θα έχει και άλλα προνόμια στη χώρα του Κόλπου. Πέρα από όλα τα αυτονόητα για το που θα μένει και το πόσους υπαλλήλους θα έχει, στη διάθεσή του θα βρίσκεται ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, όπως συμβαίνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ για κάθε νίκη της Αλ-Χιλάλ, θα εισπράττει 80.000 ευρώ, ενώ θα κερδίζει 500.000 ευρώ για κάθε story ή post που θα ανεβαίνει στα προσωπικά του social-media και θα προωθεί τη Σαουδική Αραβία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της υπόθεσης, ο παλιός άσος της Μπαρτσελόνα προστίθεται σε ένα ρόστερ που έχει ήδη τους Καλιντού Κουλιμπαλί, Ρούμπεν Νέβες, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάλκομ και προπονητή τον Πορτογάλο, Ζόρζε Ζεσούς.