Ο Νεϊμάρ αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό που τον έθεσε εκτός συνέχειας της σεζόν και βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι της ομάδας που τον ανέδειξε.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε στο Βίλα Μπελμίρο και παρακολούθησε από κοντά το 0-0 της Σάντος με την Άουνταξ Ιταλιάνο για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Μάλιστα, φόρεσε με καμάρι τη φανέλα της ομάδας, η οποία τον ανέδειξε και του έδωσε το εισιτήριο για την Ευρώπη, ενώ υποσχέθηκε την επιστροφή του.

«Μια ημέρα θα επιστρέψω. Είναι υπέροχο να επιστρέφω στο σπίτι μου. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, είμαι τόσο χαρούμενος που επέστρεψα μετά από δέκα χρόνια. Δυστυχώς το ματς έληξε ισόπαλο, ήθελα να νικήσουν.

Ήρθα εδώ, για να στηρίξω την Σάντος και να λάβω την αγάπη των οπαδών. Είναι ο σύλλογος που μου έδωσε τα πάντα, που άνοιξε πόρτες για εμένα και την οικογένειά μου, που με αποκάλυψε στον κόσμο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εάν εγώ ονειρεύομαι να παίξω ξανά για την Σάντος, φαντασθείτε τους οπαδούς», δήλωσε συγκινημένος ο Νεϊμάρ, ο οποίος έκοψε τον «αέρα» ομάδων που ήθελαν να τον προσεγγίσουν μετά την αποχώρησή του από το Παρίσι.