Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα; ΟΚ, τραβηγμένο να το θέτουμε έτσι άκομψα όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές τόσο μεγάλης κλάσης, ας μη χάνουμε το μέτρο. Έλα όμως που κάπως έτσι μοιάζει η κατάσταση καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι όσο αφορά τους «τοπ» της. Μετά τον Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ μοιάζει να βρίσκεται προ της εξόδου.

Μερίδα οπαδών των Παριζιάνων συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του συλλόγου, και απαίτησαν την αποπομπή των δυο παικτών, αλλά του προπονητή (Κριστόφ Γκαλτιέ) και της διοίκησης.

Και τα πράγματα δεν έμειναν εκεί. Μερικοί εξ αυτών (των οπαδών) πήγαν ως το σπίτι του Βραζιλιάνου φωνάζοντας συνθήματα με ρεζουμέ το εξής: «Φύγε από την ομάδα μας».

Επίσημη υποστήριξη για Νεϊμάρ

«Αποδοκιμάζουμε κατηγορηματικά αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες ενός μικρού αριθμού ατόμων. Τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιες ενέργειες. Εκφράζουμε την πλήρη στήριξή μας στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ μετά από αυτές τις ντροπιαστικές συμπεριφορές», αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του κλαμπ της γαλλικής πρωτεύουσας.

Πάντως, λίγο μετά την τιμωρία του Μέσι επειδή έκανε του κεφαλιού του και παράκουσε την εντολή της ομάδας να μην πάει στη Σαουδική Αραβία (σιγά μην κάτσει να σκάσει, όπως σαφέστατα έδειξε στο Ριάντ), οι φαν των Παριζιάνων έβαλαν στο στόχαστρό τους κι άλλον εκ των σούπερ σταρ της ομάδας τους. Μόνο ο Κιλιάν Εμπαπέ τη γλιτώνει. Προς το παρόν άραγε κι αυτός;