Η είδηση δεν είναι σίγουρα ευχάριστη, καθώς αναφέρεται σε έναν 30χρονο που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αλλά η εμπλοκή του Νεϊμάρ, σίγουρα αποτελεί – τουλάχιστον – έκπληξη.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ένας άνδρας, συμπατριώτης του Βραζιλιάνου επιθετικού, έχει σοβαρό πρόβλημα και αποφάσισε να κάνει τη διαθήκη του.

Συνειδητοποιώντας ότι δεν έχει κάποιο πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο για να αφήσει την περιουσία του, σκέφτηκε ότι μια καλή επιλογή θα ήταν ο άσος της Παρί σεν Ζερμέν, που δεν ξέρει τι έχει…

«Δεν είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και, εξαιτίας αυτού, είδα πραγματικά ότι δεν έχω κανέναν για να αφήσω τα πράγματά μου», τόνισε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας και όταν ρωτήθηκε (εύλογα) «γιατί στον Νεϊμάρ;», απάντησε:

Νεϊμάρ

«Μου αρέσει, ταυτίζομαι πολύ μαζί του. Υποφέρω και από δυσφήμιση, είμαι επίσης πολύ οικογενειακός τύπος και η σχέση με τον πατέρα του μου θυμίζει πολύ τη δική μου με τον πατέρα μου που έχει ήδη φύγει από τη ζωή. Αλλά πάνω απ’ όλα ξέρω ότι δεν είναι άπληστος, κάτι λίγο σπάνιο στις μέρες μας».

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σημαντική προσφορά για τον Νεϊμάρ που πριν λίγο καιρό έχασε ένα εκατ. δολάρια στο πόκερ μέσα σε λίγη ώρα και γελούσε…