Η δράση πάντα έχει και αντίδραση. Είναι γνωστό αυτό. Γι’αυτό και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να μηνύσει τον Cristiano Ronaldo, μετά και την πολύκροτη συνέντευξη που παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής στον Piers Morgan. Μάλιστα, τον ενημέρωσαν πως δεν θα επιστρέψει στην ομάδα, μετά το τέλος του Μουντιάλ στο Κατάρ, ενώ ήδη από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε να προβάλλεται η συνέντευξη, «ξήλωσε» τις αφίσες του CR7 από το Old Trafford.

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως ο Πορτογάλος δεν θα ξαναπαίξει για λογαριασμό της Μάντσεστερ. Αλλά λίγο-πολύ, αυτό ήταν κάτι που το περιμέναμε. Έτσι κι αλλιώς και ο ίδιος ο Ronaldo ανέφερε στην συνέντευξή του πως τον εξανάγκαζαν να αποχωρήσει και πως ακόμα και ο προπονητής Erik ten Hag, δεν έδειξε ποτέ σεβασμό στο πρόσωπό του. Επιπλέον, τόνισε πως τα ανώτερα στελέχη δεν έδειξαν ενσυναίσθηση μετά τον θάνατο του γιου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Manchester United αναφέρει τα εξής:

«Η Manchester United άρχισε σήμερα το πρωί τα απαιτούμενα βήματα για την απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Cristiano Ronaldo. Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία».

Διαβάστε ακόμη: Kylie Jenner: «Επειδή έγινα μαμά δεν σημαίνει ότι δεν θα βγάζω τα βυζι@ και τον κ@λο μου έξω»

Όπως αναφέρει βέβαια ο Guardian, ο σύλλογος έχει ήδη ενεργοποιήσει τους δικηγόρους της για να προχωρήσουν σε μηνύσεις.

Το συμβόλαιο του Ronaldo αγγίζει τα 500.000£ την εβδομάδα και κανονικά λήγει τον Ιούλιο. Ο ίδιος βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο του στην ομάδα, μετά από μία επιτυχημένη 6ετία, με την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων Premier League, του FA Cup, δύο League Cup, του Champions League και της Χρυσής Μπάλας.

Η επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ, το καλοκαίρι του 2021, έγινε με μπόλικο ενθουσιασμό από τους οπαδούς, ωστόσο η κίνηση του αυτή εναντίον του συλλόγου έβλαψε για τα καλά την εικόνα του.