Την αποστολή του San Marino στην Eurovision 2022 δεν την λες και ξεχωριστή. Φαίνεται να έχουν πατήσει σε μια ήδη παιγμένη και επιτυχημένη συνταγή της επιτυχίας. Μάλιστα, η συμμετοχή του έχει προκαλέσει αναστάτωση στους Eurofans, που συγκρούονται μέσω των social media με tweets και σχόλια, ενώ αναρωτιούνται «is this a crossover episode»;

O τραγουδιστής, Achille Lauro, λοιπόν, μοιάζει να είναι φτυστή αντιγραφή του Damiano των Maneskin, που κέρδισαν πέρσι τον διαγωνισμό μουσικής. Θα διαγωνιστεί με το τραγούδι Stripper κι οι θαυμαστές των Maneskin άρχισαν να λένε ότι το ιταλικό κομμάτι μοιάζει, όσον αφορά τους ήχους και αισθητική, σε αυτό του ροκ συγκροτήματος. Κάποιοι άλλοι τον συγκρίνουν και με τον Machine Gun Kelly. Μάλλον είναι ένας συνδυασμός.

Έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει αυτό στην Eurovision. Μετά από τη νίκη των Lordi, για παράδειγμα, πολλοί εμφανίζονταν με μάσκες, ενώ την εποχή της μπαλάντας, όλες οι χώρες διαγωνίζονταν με πανομοιότυπα τραγούδια. Φέτος θα είναι η χρονιά του ροκ. Ο Lauro εμφανίστηκε στον τελικό του διαγωνισμού στο San Marino με ένα συγκρότημα και οι θαυμαστές του Damiano David πιστεύουν ότι τον αντιγράφει. Μιλάμε για μια «σύγκρουση» που δεν αφορά τους δύο καλλιτέχνες αλλά τους θαυμαστές.

Ακόμη και η βρετανική Metro, αναφερόμενη στους ανακοινωθέντες διαγωνιζόμενους του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2022, έγραψε για τον Achille Lauro: «Μοιάζει με έναν συνδυασμό μεταξύ Machine Gun Kelly και Damiano David των Maneskin. Δεν αποτελεί έκπληξη. Οι θαυμαστές του συγκροτήματος του επιτέθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορώντας τον ότι αντέγραψε το στυλ του γκρουπ» γράφει το Metro.

Υπήρξαν κι εκείνοι που υποστήριξαν τον Lauro, καθώς τα social είναι αρκετά σκληρά μαζί του χωρίς λόγο. Ένας χρήστης είπε χαρακτηριστικά: «Για όποιον σχολιάζει ότι είναι μια φθηνή εκδοχή του Damiano…Παρακαλώ συνειδητοποιήστε ότι αυτή είναι μια επιφανειακή και αδαής άποψη. Ο Achille Lauro μπορεί να μην είναι καλός, αλλά ήταν διάσημος στην Ιταλία για περίπου επτά ή οκτώ χρόνια. Έχει συμμετάσχει τρεις φορές στο Sanremo. Αυτός και οι Maneskins είναι πολύ διαφορετικοί καλλιτέχνες: το γεγονός ότι υπάρχουν τατουάζ και μακιγιάζ σε ένα ανδρικό πρόσωπο είναι ουσιαστικά η μόνη ομοιότητα που έχουν».

Ο Lauro, μάλιστα, έχει κάνει τατουάζ έναν Stripper – με το οποίο κάνει αναφορά στο τραγούδι του -, ο οποίος μοιάζει αρκετά στον Damiano. Το τατουάζ, προφανώς, και δεν έμεινε ασχολίαστο, αφού πολλοί πιστεύουν ότι το έκανε επίτηδες. Μπορεί στην τελική να είναι και αυτός fan του Damiano, πειράζει;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ACHILLE LAURO® (@achilleidol)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

TikTok ή αλλιώς τα «Παρατράγουδα» των social: Εκεί όπου τρολς έχουν περισσότερη απήχηση από μοντέλα

Emmanuel Macron: Τι έβλεπε απέναντι του όταν έκανε τη γκριμάτσα που έγινε viral

Καλύτεροι φίλοι οι άνθρωποι που βρίζουν, σύμφωνα με έρευνες