Χαμό προκάλεσε η εμφάνιση του Damiano David των Maneskin στα MTV Video Music Awards. Οι θαυμαστές του ζητούν στο Twitter να δικαίωση για το συγκρότημα, καθώς κόπηκε μια σκηνή από την εμφάνισή τους την ώρα που τραγουδούσε. Ο Damiano εμφανίστηκε ημίγυμνος, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, για την εκτέλεση του «Supermodel».

Οι θαυμαστές του έκραξαν το MTV για «τεχνικές δυσκολίες» και για «λογοκρισία», καθώς έκοψαν το πλάνο που γυρνάει και δείχνει τα οπίσθιά του στην κάμερα, ενώ φάνηκε ένα μέρος της θηλής της Victoria de Angelis. Οι περισσότεροι έχουν εκνευριστεί καθώς πιστεύουν ότι κατέστρεψαν την εμφάνισή τους, αφού τους έδειξαν μόνο λίγα λεπτά.

«Τι ήταν αυτό που έκανε την παράσταση να μην φαίνεται πλήρως; Τεχνικές δυσκολίες; Κάτι που λογοκρίθηκε;», σχολίασε ένας χρήστης. «Ο Nicky μπορεί να δείχνει αυνανισμό στη σκηνή, αλλά η Victoria δεν μπορεί να δείξει μια καλυμμένη θηλή; Σοβαρά VMAS;» φέρεται να λέει ένας άλλος. «Θα ήταν η πιο εμβληματική εμφάνιση φέτος αν δεν τους κόβατε», σχολίασε ακόμα ένας χρήστης.

Οι Maneskin κέρδισαν το βραβείο «Moon Person» για το Best Alternative μουσικό βίντεο «I Wanna Be Your Slave». Ήταν προτεινόμενοι για καλύτερο νέο καλλιτέχνη της χρονιάς και καλύτερο συγκρότημα. Επίσης, έγραψαν ιστορία καθώς αποτελούν το πρώτο ιταλικό συγκρότημα που κερδίζει βραβείο VMA.

https://www.youtube.com/watch?v=qtBTXtLcZIw

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Irina Shayk: Διακοπές με τον Bradley Cooper – Η ανάρτηση που πυροδότησε τις φήμες επανασύνδεσης

Ο Conor McGregor έπαθε Cardi B: Δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή που δέχεται στοματικό έρωτα

J.K. Rowling: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν ήταν στο Harry Potter Reunion Special επεισόδιο