Ο τραγουδιστής των Maneskin, Damiano David, ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα. Όχι ότι χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια, αλλά κάθε φορά μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο. Και αυτή την τελευταία φορά, ο κόσμος που βρισκόταν στη συναυλία του ιταλικού συγκροτήματος, στην Ολλανδία, θα την θυμάται για καιρό.

Είναι δεδομένο πως τα κινητά θα πήραν φωτιά και οι περισσότεροι θα έχουν απολαυστικά ντοκουμέντα. Κι αυτό γιατί ο frontman των Maneskin αποφάσισε κατά τη διάρκεια της συναυλίας να βγάλει από πάνω το μαύρο παντελόνι και γιατί όχι, να μείνει μόνο με το λευκό του μποξεράκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Måneskin (@maneskinofficial)

Ο Damiano είναι γνωστό πως δεν τον ενδιαφέρουν τα ταμπού και όπως έγραψε μετά: «Γδυθήκαμε στην κυριολεξία για εσάς». Μάλιστα, δημοσίευσε βίντεο και στιγμιότυπα από το live του συγκροτήματος στον επίσημο λογαριασμό των Maneskin στο Instagram και μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, τα likes έχουν ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο.

Ξέρει τι κάνει ο Damiano και το κάνει καλά! Και εκτός από το τρόπαιο που πήρε το συγκρότημα στην Eurovision, η φήμη τους έχει ταξιδέψει διεθνώς και είναι από τις σπάνιες φορές που ο νικητής του μουσικού διαγωνισμού, καταφέρνει να κάνει τόση επιτυχία. Οι Maneskin πάντως το απολαμβάνουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πόσα μπράβο αξίζουν στην Έλενα Παπαρίζου; Διέκοψε την συναυλία της για να διώξει από το κοινό άνδρα με κατεβασμένο παντελόνι

Jennifer Lopez: Ανέβασε την κόρη της στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί και μίλησε για εκείνη με την αντωνυμία «Αυτοί»

Chris Evans: «Πιο εύκολα θα γύρναγα ως Human Torch στην Marvel, παρά ως Captain America»