Μία τρομακτική φάρσα με κούκλα αποφάσισε να κάνει στους περαστικούς ένας Μεξικανός στην πόλη Monclova, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για διατάραξη της δημόσιας τάξης και έκθεση των πολιτών σε κίνδυνο.

Ο Κάρλος N. τρομοκρατούσε τους περαστικούς με μία «δαιμονική κούκλα του Τσάκι», την οποία μάλιστα είχε βάλει να κρατά να κρατά ένα μεγάλο, πραγματικό μαχαίρι, ζητώντας τους χρήματα.

Ο ιδιοκτήτης μαζί με την κούκλα συνελήφθησαν για διατάραξη της δημόσιας τάξης και θέτοντας σε κίνδυνο το κοινό στη Monclova, μια πόλη στη βόρεια πολιτεία Coahuila του Μεξικού, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Κάρλος φέρεται να βρισκόταν στην κεντρική πλατεία της πόλης υπό την επήρεια μιας παράνομης ουσίας, είπε στο πρακτορείο ο Χουάν Ραούλ Αλκοτσέρ, πρώην διευθυντής της αστυνομίας. «Την έβαζε στα πρόσωπά τους και τρόμαζε τους ανθρώπους, είναι παράπτωμα, (και) για αυτόν τον λόγο συνελήφθη», είπε.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον φαρσέρ αλλά και την κούκλα, στην οποία πέρασαν μάλιστα και χειροπέδες.

Οι εικόνες με τους αστυνομικούς να τη στήνουν στον τοίχο με τις χειροπέδες στα χέρια για να την φωτογραφήσουν, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας γέλιο και ειρωνικά σχόλια.