Και εμείς, όπως και εσείς, δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη. Για την ακρίβεια, δεν θέλαμε να το πιστέψουμε λόγω της αγάπης μας για τα βιβλία του. Πριν προχωρήσουμε όμως, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με τον Στέφανο Ξενάκη. Το αντίθετο, θα λέγαμε.

Ας είχαμε και εμείς το ταλέντο του να μην γράφαμε σε σάιτ, αλλά τα βιβλία μας, βιβλία που θα άλλαζαν τη ζωή των συνανθρώπων μας προς το καλύτερο, όπως έκανε εκείνος. Εδώ τον παραδέχεται ο Πάουλο Κοέλιο, ποιοι είμαστε εμείς για να τον κρίνουμε;

Όπως ήδη γνωρίζετε και αν δεν το γνωρίζετε θα το μάθετε, ο Στέφανος Ξενάκης συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από την ΕΛΑΣ καθώς «στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της».

Με λίγα λόγια, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ (8) ετών και έντεκα (11) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Μα πώς είναι δυνατόν ένα τέτοιο μυαλό, ο συγγραφέας του Δώρου και του Δώρου 2 να έχει μπλεξίματα με το νόμο; Δεν είμαστε εμείς που θα το σχολιάσουμε αυτό. Το δικό μας έργο, είναι να μεταφέρουμε την είδηση και η μόνη είδηση που μας αφορά, έχει να κάνει με τα επόμενα βιβλία του.

Διαβάστε τα επόμενα βιβλία του Στέφανου Ξενάκη στο Provocateur.gr