Είναι κάποιοι άνδρες που πραγματικά δεν περνούν απαρατήρητοι και ο λόγος είναι ότι η προσωπικότητα και το στυλ τους αποτελούν το δυνατό τους χαρτί που τους οδήγησαν στην κορυφή!!!

Οι 7 άνδρες που σας παρουσιάζουμε είναι τα fashion icons που όλοι θέλουμε να αντιγράψουμε το στυλ τους.

Χάρι Στάιλς: Όνομα και πράγμα

Δεν ξέρω αν το επίθετο χαρακτηρίζει τον Χάρι Στάιλς, ωστόσο ότι το έχει με το στυλ είναι αδιαμφισβήτητο. Είναι τολμηρός και πρωτοπόρος φτάνοντας τη μόδα στα όριά της.

Το 2023 μας εξέπληξε ευχάριστα, φορώντας φόρμες με παγιέτες και φλοράλ κοστούμια.

Εμφανίστηκε στα Grammy με ένα αξέχαστο onesie Egonlab x Swarovski, φορώντας το χωρίς πουκάμισο, στολισμένος με χρυσά κολιέ και δαχτυλίδια και επιδεικνύοντας τα τατουάζ του ενισχύοντας το sexiness που τον χαρακτηρίζει. Ο πρώην λάτρης της One Direction έχει αποδείξει ότι οι άντρες μπορούν να είναι ζωντανοί και κομψοί χωρίς να νιώθουν άβολα για την αρρενωπότητά τους.

Σίγουρα το στυλ του είναι δύσκολο να το ακολουθήσει ο καθένας, ταιριάζει σε προσωπικότητες που τολμούν και άνδρες που δεν ταυτίζουν την αρρενωπότητά τους με κλασικές εικόνες.

Harry Styles

Λένι Κράβιτζ: Διαχρονική αξία

Με τις εμφανίσεις του τόσο σε επίσημες εκδηλώσεις όσο και στα βιντεοκλίπ του έδειχνε εξαρχής ότι πρόκειται για έναν από τους πιο κομψοντυμένους κυρίους της σόουμπιζ.

Μια αξιοσημείωτη στιγμή μέσα στο 2023 ήταν το μοντέρνο ντύσιμό του για τα Όσκαρ: μια ολόσωμη φόρμα Saint Laurent που συμπληρώνεται από μαύρες αποχρώσεις και ασημένιες αλυσίδες για μια ατμόσφαιρα ροκ σταρ.

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν το τολμηρό σύνολό του LaQuan Smith στα βραβεία CFDA, με δερμάτινο παντελόνι, μπλέιζερ και ένα μπόα με φτερά στρουθοκαμήλου που προσθέτει μια λάμψη. Το στυλ του Κράβιτζ τον κρατά στην πρώτη γραμμή της μόδας και ανυπομονούμε για την επόμενη κίνησή του.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο γκουρού του στυλ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εδώ και χρόνια κρατάει τα σκήπτρα του βασιλιά του στιλ!!! Κάθε του εμφάνιση αποτελεί θέμα συζήτησης και η βεντάλια των στιλιστικών του επιλογών δεν παραμένει σταθερή αλλά αλλάζει, από κομψά κουστούμια μέχρι κάζουαλ ή ακόμη και εκκεντρικές επιλογές, ξέρει να μας εκπλήσσει υπέροχα τονίζοντας την αρρενωπότητά του με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Κάθε του εμφάνιση είναι σπουδή επάνω στο στιλ και καλό είναι να τις μελετούν οι άνδρες με προσοχή -ο Μπέκαμ δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και καθιερώνει trends.

A$AP Rocky: Ζωηρή φαντασία με πινελιές street style

Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να μιλήσουμε για τον A$AP Rocky, χωρίς να αναφέρουμε τη Rihanna, αλλά θα προσπαθήσουμε!

Ο ράπερ έχει μια ξεχωριστή αίσθηση της μόδας, συνδυάζοντας την υψηλή ραπτική με το street style.

Στις εμφανίσεις του δε μαζί με τη σύντροφό του, μιλάμε για την αποθέωση του σύγχρονου στιλ.

Μερικές από τις φετινές του επιλογές που συζητήθηκαν έντονα για την καλαισθησία τους, αλλά και επειδή δημιούργησαν πρόταση στιλιστικά, είναι εκείνη στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο A$AP φόρεσε ένα κομψό σμόκιν Bottega Veneta με σατέν πέτο.

Στο Met Gala με ένα σύνολο αφιερωμένο στον Karl Lagerfeld, αλλά και η εμφάνισή του στα Grammy ήταν ένα ζωηρή επιλογή με Gucci σακκάκι συνδυασμένο με διακριτικό μαύρο παντελόνι, λευκό μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια. Άψογος και υπέρκομψος στο πλευρό της αγαπημένης του Rihanna που φορούσε το αστραφτερό Dior της φόρεμα.

Fashion icons

Έντι Ρεντμέιν: Κομψότητα χωρίς όρια

Ο ηθοποιός του Fantastic Beasts προβάλλει με συνέπεια την τολμηρή αλλά κομψή προσωπικότητά του με τις μοναδικές και εκλεπτυσμένες αρκετά προχωρημένες στιλιστικά επιλογές του.

Στα βραβεία SAG εντυπωσίασε με μια λευκή μπλούζα Saint Laurent που έφερε ένα μεγάλο φιόγκο στη λαιμόκοψη, συνδυασμένη έξυπνα με μαύρο βελούδινο παντελόνι και μπότες με φερμουάρ.

Στα BAFTA κατάφερε να γυρίσουν όλα τα κεφάλια στο πέρασμά του φορώντας μια μαύρη φόρμα χωρίς πουκάμισο, εμπνευσμένη από σμόκιν, Alexander McQueen που τόνιζε το σώμα του υπέροχα με μία μινιμαλιστική αισθητική.

Στις Χρυσές Σφαίρες τον είδαν με έντονο μπλε ναυτικό κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, σε κομψή αντίθεση με καφέ δερμάτινα παπούτσια.

Κάθε του εμφάνιση αποτελεί fashion statement! Ποιος δεν θα ήθελε να αντιγράψει το στυλ του άραγε;

Fashion icons

Ντάνιελ Κρεγκ: Ο πράκτος 007 είναι κομψός και εκτός οθόνης

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πήρε επάξια τα σκήπτρα για να ερμηνεύσει τον Τζέιμς Μποντ και κατάφερε όχι απλώς να προσδώσει στον ήρωα λίγη από την προσωπικότητα και το στυλ του, αλλά ακόμη και τώρα που ολοκλήρωσε τη θητεία του να παραμείνει αξεπέραστος στιλιστικά.

Εδώ μιλάμε για το κλασικό αρσενικό, με τον τρόπο που το έχουμε όλοι στο μυαλό μας: κομψά κουστούμια sur mezure, στιλάτα πουκάμισα σε κλασικές γραμμές, πανάκριβα ρολόγια, παπούτσια χειροποίητα, αλλά και υπέρκομψα σμόκιν στις πιο επίσημες εμφανίσεις, γιλέκα και πιο άνετες εμφανίσεις με δερμάτινα μπουφάν, οι επιλογές του Κρέγκ είναι πάντα αιχμηρές και απαλές. Εκτός από αυτό, φόρεσε ένα εκλεπτυσμένο γκρι λινό κοστούμι από τον Brunello Cucinelli στο Gala του Εθνικού Συμβουλίου Βραβείων Κριτικής που κυριολεκτικά τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Fashion icons

Τιμοτέ Σαλαμέτ: Άνετο στιλ χωρίς προσπάθεια

Εντυπωσιάζει συνεχώς με το τολμηρό και ευφάνταστο στυλ του και φαίνεται σαν να μην προσπαθεί καθόλου να στιλιζαριστεί!

Η εμφάνισή του στην έκθεση ανδρικών ενδυμάτων Loewe για το φθινόπωρο 2023, με ένα αβίαστα κομψό σύνολο, ήταν μια απολαυστική έκπληξη. Περιελάμβανε ένα κλασικό μπουφάν σε άνετη, ένα λευκό μπλουζάκι, μπλε ναυτικό joggers και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Φορούσε κλασικά μαύρα wayfarers και συμπλήρωνε το look με ένα από τα αγαπημένα του κολιέ του Cartier. Just perfection!