Αποκαλύψεις έρχονται μετά από 20 χρόνια για την εξωσυζυγική σχέση του Ντέιβιντ Μπέκαμ με την προσωπική του βοηθό. Η Βικτόρια Μπέκαμ το ανακάλυψε κατά τη διάρκεια που ο ίδιος βρισκόταν στην Ισπανία με την ομάδα του. Εχθές ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Βικτόρια παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ τους που θα προβληθεί στο Netfix και θα περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια για τη ζωή του από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα.

Βικτόρια: Όλος ο κόσμος είναι απένατί μας

Η Βικτόρια αποκάλυψε γεμάτη δάκρυα στο τελευταίο επεισόδιο πως αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για εκείνη και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Σημειώνεται πως η είδηση της απιστίας εξέπληξε τους πάντες όταν αποκαλύφθηκε. Η απόφαση της Βικτόρια εκείνη τη περίοδο να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τους γιούς της άφησε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μόνο του και να δυσκολεύεται.

Ντέιβιντ Μπέκαμ Βικτόρια Μπέκαμ
(Photo credits: Karwai Tang/WireImage)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η περίοδος στη Ρεάλ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της νέας του μεταγραφής. Παράλληλα μίλησε για τις δυσκολίες του γάμου του και τους φόβος του σχετικά με την κρίση στο γάμο τους. Αυτή η κρίση ανάγκασε τη Βικτόρια να μετακομίσει τελικά στη Μαδρίτη. Η οικογένεια δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη για την αποχώρησή της από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραδέχτηκε πως η περίοδος αυτή ήταν η πιο δυστυχισμένη φάση στη ζωή του.

*Photo credits: Getty Images