Ακόμα μια συνεργασία προσθέτει στο βιογραφικό του ο Harry Styles, που πάει το… style σε άλλο level με την νέα συλλογή της Gucci. Με αυτό το επίθετο δεν θα μπορούσε να μην κάνει καριέρα και στον χώρο της μόδας. Μάλιστα, το υποστηρίζει και με το παραπάνω. Συνεργάστηκε με τον Alessandro Michele για τη συλλογή Gucci Ha Ha Ha. Το όνομα της αναφέρεται στα πρώτα αρχικά του ονόματος του Styles και του Michele και αντιπροσωπεύει το emoji που χρησιμοποιούν όταν ανταλλάσσουν μηνύματα.

«Έχει απίστευτη αίσθηση της μόδας. Έχει εμμονή με τα ρούχα», είπε o Michele στο Women’s Wear Daily. «Κρατά σκίτσα και αρχείο. Θα μπορούσε άνετα να είναι στυλίστας ή σχεδιαστής και είναι ένας εκπρόσωπος αυτής της νέας γενιάς που ενδιαφέρεται για τόσα πολλά πράγματα». Χαρακτήρισε τον τραγουδιστή ως έναν καλλιτέχνη που μεταμορφώνεται σε ροκ σταρ, κάτι που οφείλεται και στο στιλ του.

Η συνεργασία, λοιπόν, στοχεύει στην προσέλκυση της Gen Z, που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χώρο της μόδας, με τάσεις από το παρελθόν να γίνονται ξανά trends.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Η συλλογή δεν θα μπορούσε να μην έχει retro διάθεση και στοιχεία από την δεκαετία του 70′, όπως μας έχει συνηθίσει ο Styles.  «Είναι κάτι εκλεπτυσμένο και δώσαμε μεγάλη προσοχή στα υφάσματα και στις στιλιστικές λεπτομέρειες». Ήταν για εκείνους μια διασκεδαστική δραστηριότητα με ένα «σοβαρό» αποτέλεσμα.

Η παιχνιδιάρικη συλλογή με 25 looks περιλαμβάνει φουσκωτά παντελόνια, μοτίβο houndstooth σε ροζ και πράσινο, γιλέκα, κοστούμια gingham, animal-prints και καπέλα Gavroche. Η ετικέτα δείχνει ένα γκρινιάρικο αρκουδάκι, το οποίο είναι ένα μοτίβο που φαίνεται και στα μπλουζάκια. Η συλλογή θα βγει στα καταστήματα τον Οκτώβριο και αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Ανδρών του Μιλάνου.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ένα «φουντούκι» στο Χαλάνδρι φέρνει το καλοκαίρι στη ντουλάπα σου

K.AND.: 5 δαχτυλίδια υψηλής αισθητικής με λεπτομέρεια και καλλιτεχνική ευαισθησία

11 πολύχρωμα nail trends για το φετινό καλοκαίρι