Ο οίκος Gucci σε συνεργασία με την Oura, δημιούργησαν το έξυπνο δαχτυλίδι, το οποίο διαθέτει αισθητήρες που μπορούν να διαβάσουν τον καρδιακό παλμό, τη θερμοκρασία, το οξυγόνο και πολλά ακόμη. Κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα με 18 καράτια και κοστίζει 950$.

Όπως και τα άλλα δαχτυλίδια της Oura, έτσι και αυτό είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και ζυγίζει εξίσου 4 γραμμάρια. Αυτό το βάρος είναι ιδανικό για να φοριέται και την ώρα που κοιμάται ο κάτοχός του, μιας και παρακολουθεί τον ύπνο. Δίνει πληροφορίες με λεπτομέρεια, ώστε να βλέπει ο χρήστης τι να βελτιώσει.

Είναι κομψό και το νέο κομμάτι έχει το χαρακτηριστικό μονόγραμμα «G» συνώνυμο του οίκου μόδας, μαζί με μια λεπτή, πλεγμένη χρυσή επένδυση για επιπλέον φινετσάτη αίσθηση. Ο Michael Chapp, επικεφαλής της Oura,  είπε ότι η αυτή την εποχή ένα δαχτυλίδι μπορεί να είναι πλέον και πρωτοποριακό και στιλάτο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

«Όπως ακριβώς λειτουργούν οι πλατφόρμες υγείας και ευεξίας, αναγνωρίζουμε και εμείς ότι αυτό που φοράει κάποιος αντικατοπτρίζει αυτό που αισθάνεται. Με το δαχτυλίδι Gucci x Oura φέραμε πιο κοντά την μόδα με τη λειτουργικότητα» εξήγησε.

Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στο να δώσει έμφαση στην ιδέα ενός «ταξιδιού ενδοσκόπησης» αναφορικά με το πώς η προσωπική υγεία και η ευεξία είναι περισσότερο σαν ένα ταξίδι παρά σαν ένας συγκεκριμένος προορισμός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ŌURA (@ouraring)

Με πληροφορίες από Forbes

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η νέα αλλαγή στο Instagram που δεν αρέσει στους χρήστες του

Είναι το bitcoin και τα κρυπτονομίσματα, τελικά, μία «φούσκα» έτοιμη να σκάσει;

PimEyes: Η εφαρμογή που αναζητά αν υπάρχει παράνομο υλικό σου δημοσιευμένο