Πόσα πρωινά περάσαμε βλέποντας στο Πάτερ Ημών στον ΑΝΤ1 τον Κώστα Καρρά να κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές με την άβγαλτη τότε Ελένη Μενεγάκη και μετά να γυρίζει στο σπίτι του για να αντιμετωπίσει τις άτακτες κόρες του και τη φωνακλού γειτόνισσα, την κ. Κόλλια; Αν είσαι κάτω από 28 ετών, μάλλον δεν θα ξέρεις τι λέμε. Αν είσαι over 28 καταλαβαίνεις τι ήταν το Πάτερ Ημών.

Ήταν από τις πρώτες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης και μας στιγμάτισε και με το intro τραγούδι, αλλά και με το ότι αποτελούσε στην ουσία την σύνδεση της νέας εποχής της τηλεόρασης με την εποχή της βιντεοκασέτας, όπου ένας άντρας στη μέση ηλικία ήταν γόης.

Στη σειρά, τις κόρες του Κώστα Καρρά έκαναν η οριακά ενήλικη Μαριάννα Ρουσσάκη και η 8χρονη Κορίνα Δαμουλιάνου. 30 χρόνια έχουν περάσει από τότε και ο Κώστας Καρράς έχει πεθάνει από χρόνια, η Τζέσυ Παπουτσή το ίδιο, οι δύο μικρές πρωταγωνίστριες είναι πια αρκετά μεγάλες.

Εν προκειμένω, η Κορίνα Δαμουλιάνου είναι σήμερα 38 ετών και ασχολείται με τα κοινά, αφού βρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο της Καλλιθέας. Η Κορίνα δεν έχει αλλάξει στάλα στο πρόσωπο, μόνο το σώμα της υποδηλώνει πως είναι γυναίκα και η μπάσα φωνή της. Ειδάλλως, θα νομίζαμε πως είναι χρονοταξιδιώτης από το παρελθόν ή ότι έχει κάνει συμφωνία με τον διάολο σαν τον Ντόριαν Γκρέι.

Μάλιστα, είναι viral στο TikTok, ακόμα και σε γενιές που δεν έχουν ιδέα για το τηλεοπτικό της παρελθόν, ενώ στα social της σχολιάζουν αρκετά συχνά αν είναι η Κορίνα από το Πάτερ Ημών και απαντάει πως είναι και «μεγάλωσα αρκετάααα».